Kézi mixér Tefal Whisk Express Smoby keverőlapátokkali szürkés-oliva

Termék leírása

Kézi mixer tefal Whisk Express a francia Smoby vállalat műhelyéből egy kiváló játék minden gyerkőc részére már 3 éves kortól, akik szívesen bújnak a szakács szerepébe. Kézi mixer elegáns sötétszürke külcsínben olivazöld részletekkel nagyszerű kiegészítő minden játékkonyhába. Kisfiúkra és kislányokra a kézi mixer valósághű használata vár, elegendő csupán a két fehér habverőt mechanikusan mozgásba hozni, ezen felül a gomb megnyomásával Cric cric hanggal is szórakoztatja a kis szakácsokat. Mixer erős és tartós műanyagból készült, ergonomikusan formált a kényelmes kézbefogás érdekében. A mixer oldalát mini Tefal logó díszíti. 

Mixer praktikus 11*5*17 cm méretekkel rendelkezik. Gyerekek nagy hasznát fogják venni a játékkonyhájukban, de egymagában is megállja a helyét. Szakács szerepébe bújba különböző konyhai eszközökkel ismerkednek meg, így közelebb is kerülnek a felnőttek világához. Fejlődik logikus gondolkodásmódjuk, fejlődik finom motorikájuk, szívesen állnak be a konyhába a szüleiknek segédkezni. Játszadozás közben fejlődik kommunikációjuk, gyorsabban szocializálódnak

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi és biztonsági szabványoknak. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek11*5*17 cm
Tömeg92 g
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.