Okostelefon Frozen Smoby hang és fenyeffektekkel és csillámokkal

Termék leírása

Gyermek ökostelefon Frozen a francia Smoby vállalattól egy gyönyörű mobiltelefon hang és fényeffektekkel. Mobiltelefon a közkedvelt mese Frozen - Jégvarázs stílusban tündököl és elengedhetetlen kiegészítője modern hercegnőnek, ezért sem hiányozhat kislánya zsebéből sem. Nagy áttetsző billentyúzet kék szivecske kivitelezésben megnyomás közben szépen világít. Gyerek okostelefon Frozen különböző hangeffektekkel szólal meg. Három LR44 elemre működik. A jégvarázs okostelefon lágy csillámokkal van beterítve, így a játék a fényen szépen csillámlik.

A csomagolásban az okostelefonon kívül találnak még a kis hercegnők 6 dekoratív matricát, amelyekkel a mesés telefonjukat tudják kidíszíteni. A telefonról szalag lóg, melyet Olaf hóember tesz még érdekesebbé. Frozen okostelefon lágy világoskék és fehér színkombinációban tündököl kislányok részére 3 éves kortól. A Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, megfelelnek a legszigorúbb biztonságiu előírásoknak.

Smoby egy elismert francia vállalat, mely gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek, tartósak, ellenállóak és egyben lágyak és bársonyosak a gyermek kezecskékhez. Minden játék lekerekített élekkel rendelkezik, hogy gyerkőcei a vidám játék alatt biztonságban érezzék magukat. Műanyag Smoby játékok színei serkentik a gyermek elképzelőerejét és fantáziáját. Felkelti minden gyerkőc figyelmét, ezért is legjobb ajándék legkisebb zenészek számára. Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékre, melyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek7*2*12 cm
A csomagolás méretei15*3*23 cm
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,12 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.