Mosdó BIG tükörrel és fogkefével 18 hó-tól

Termék leírása

Gyerekeket könnyedén megtanítja ezzel a nagyszerű BIG saját mosdóval mosakodni és fogat mosni. Piros gyerek mosdó standard kádra rögzíthető csavarozás nélkül. Mosdó felhajtható tükörrel, pohárral és fogkefével van kialakítva, az egész szép autós matricákkal van díszítve. Gyermek mosdó megfelelő gyerekeknek egy éves kortól és kislányok és kisfiúk egyáránt örülnek majd neki. A mosdó mély kivitelezésének hála elegendő víz fér el benne és leengedése is egyszerű a mosdó közepén.

BIG márka oda figyel a termékei biztonságosságára, a felhasznált termékek egészségre ártalmatlanok és újrahasznosíthatóak, tehát nem szennyezik a környezetet. A felhasznált technológia garantálja a termék biztonságosságát a gyerkőcökkel szemben. Gyermek BIG fellépő-zsámoly minden oldala lekerekített, mely minimalizálja az esetleges sérüléseket. A BIG termékek teszteltek egymástól független intézményekben és garantálják a termékek minőségét. BIG márka 3 éves garanciát vállal a termékeiért.

Piros autó autó kialakításban német TÜV Rheinland intézmény tesztelte a szigorú GS előírásoknak megfelelően. A BIG német  gyártó cég nemzetközi díjakkal is rendelkező csúcskategóriás játékokat állít elő. A márka logója a bivaly, ami az erőt, ellenállóképességet és a robusztusságot szimbolizálja – és pontosan ezek a márka jellegzetességei. A BIG márka termékei biztonságára alapoz, a felhasznált alapanyagok nemcsak minőségiek, de az egészségre sem ártalmasak. Az összetéveszthetetlen dizájn, a modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek40*39*16 cm
A csomagolás méretei41*28*43 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,8 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.