Szerelőműhely kerekeken Verdák Mack Truck Smoby tárolórekeszekkel és 28 kiegészítővel piros

Termék leírása

Gyerkőce igazi kis Verdák mese rajongó? Szerelőműhely kerekeken Verdák Mack Truck 28 kiegészítővel a népszerű mesehőssel, Villám McQueennel megfelelő játék gyerekeknek 3 éves kortól. Gyerek szerelőműhely kerekeken csodaszép piros színben pompázik, egész külcsíne autó benyomását kelti. A szerelőműhely tárolórekeszei nagyszerű lehetőséget kínálnak a szerszámok megfelelő elhelyezésére és a praktikus kerekeknek köszönhetően a műhely könnyedén áthelyezhetővé válik. Kis autószerelő rengeteg időt fog eltölteni bütyköléssel és szervízeléssel. A gyerek szerelőműhely teljes magassága 65 cm. Ez a pöpec szerelőműhely Verdák Mack Truck tökéletes ajándék minden kisfiú számára szülinapra vagy akár a karácsonyfa alá is.

A műhely 28 nagyszerű tartozékkal együtt kapható, mégpedig csavarhúzó, harapófogó, 14 darab autós csavar és más tartozékok, melyek nélkülözhetetlenek kis ezermesterek munkájához tartoznak a csomagba. Az igazi szórakozásról az összeszerelhető villám McQueen kisautó gondoskodik, melyet csemetéje nagyon hamar már rutinból is össze tud rakni, nem lesz szüksége segítségre. Szerelőműhely kerekeken nagyon jó hatással van a gyerekek kreativitásának és képzelőerejének, illetve finom motorikus képességei fejlesztésére. A szerelőkocsi praktikus fogantyúval és kerekekkel van felszerelve, ami a kiskocsi könnyed áthelyezését biztosítja, így gyerkőce ha megunja a játékot az egyik szóbában, egyszerűen átguríthatja az új szerelőkocsiját a másik helyiségbe. A szerelőműhely, ugyszintén a hozzá tartozó tartozékok, minőségi műanyagból készültek. Teljes méretei a szerelőműhelynek 44*25*65 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik valósághű dizájnban kivitelezve. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek erős és tartós, egyben kellemesen lágy, bársonyos érzést nyújt a gyermek kezecskéknek. Minden játék éle lekerekített, hogy a játékokkal való szórakozás biztonságban teljen. A Smoby játékok színkivitelezése serkenti a gyerekek fantáziáját és elképzelőerejét. Minden gyermek figyelmét felkeltik és nagyszerű ajándéknak bizonyulnak az autók szerelmeseinek. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Smoby garancia a francia minőségre, egyedi dizájnra és eredeti termékre, amelyek kitűnnek az aurópai piacon.

Jellemzői

  • attraktív francia dizájn
  • gazdag felszereltség 28 kiegészítővel
  • megfelelő kisfiúknak 3 éves kortól
  • bevált francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek44*25*65 cm
Termék magassága65 cm
A csomagolás méretei40*25*64 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.