Puzzle Szenilla nyomában Educa progresszív 150-100-80-50 db 5 évtől

Termék leírása

A Szenilla nyomában puzzle egy fantasztikus játékkészlet a spanyol Educa gyártó műhelyéből, mely kislányoknak, kisfiúknak 5 éves kortól ajánlott. A csomagolás 4 fajta képkirakót tartalmaz, melyek képenként 150, 100, 80 és 50 darabból állnak. A puzzle motívuma a kӧzkedvelt Szenilla nyomában mese alapján készült. Az eltérő darabszámból álló puzzle készlet együtt nő a gyermekkel, így az éveken keresztül élvezheti a puzzleval való játékot. A puzzle elemei minőségi, tartós és ellenálló kartonpapírból készültek és ӧsszerakva részletgazdag, egységes képet alkotnak. Az elemek nagyobb mérete lehetővé teszi a velük való egyszerű manipulációt. Az elkészült puzzle ismét elemeire bontható és a dobozában tárolható. A puzzle órákon át lekӧti a csӧppségeket.

puzzle kirakás nem csak kedvelt családi szórakozás, de fantasztikus logika, képzelőerő és kézügyeszség fejlesztő is egyben. Építése során a gyermek gyakorolja a részletekre való odafigyelést, valamint az ӧsszpontosítást és a türelmet. A kirakott puzzle ӧsszeragasztható, bekeretezhető és stílusos képként falra akasztható. A spanyol Educa cég minőségi játékai nem csak a szórakozást biztosítják, de egyben oktató és fejlesztő jelleggel is rendelkeznek. Az Educa gyártó elsősorban puzzle és oktató jellegű játékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelenek az uniós biztonsági kӧvetelményeknek, így a velük való játék teljesen biztonságos. Az Educa gyártó kínálatában számtalan gyӧnyӧrű, külӧnbӧző korosztályoknak ajánlott képkirakó található, melyek nem hiányozhatnak egyetlen puzzle kollekcióból sem. 

Az Educa játékokkal garantált a remek családi szórakozás. Az Educa képkirakóknál nem kell aggódni az esetleges hiányzó részek miatt sem. Formanyomtatvány segítségével akár 16 darab mennyiségig igényelhető a hiányzó darabok pótlása, melyeket a gyártó ingyenesen továbbít minden 16 darabnál tӧbb darabot tartalmazó puzzle esetében. Ennek az egyedi szolgáltatásnak kӧszӧnhetően, melyet a külӧnbӧző korosztályoknak ajánlott puzzle és oktatási játékok gyártásával foglalkozó spanyol Educa cég biztosít, képkirakója mindig teljes lesz.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor5 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek34*24 cm
A csomagolás méretei37*27*5,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám380
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.