Munkaasztal funkcionális daruval Black&Decker Bricolo Builder Smoby autó építőjátékkal fúrógéppel és 94 kiegészítővel 117 cm magas

Termék leírása

A francia Smoby gyártó Black&Decker Bricolo Builder munkapadja nagyszerű ajándék minden gyermeknek és különösen a 3 évnél idősebb fiúknak, akik szívesen barkácsolnak. A csúcskategóriás munkapad funkcionális, mozgatható daruval rendelkezik, amellyel a gyerekek minden alkatrészt, amelyre szükségük van a barkácsolás során áthelyezhetnek. A gyerekekre együttesen 94 db kiegészítő vár, többek között mechanikus fúró 2 fejjel, egy satu, egy fűrész, fogó, csavarhúzó, francia kulcsok vagy kalapács. A munkapadhoz egy teherautó építőjáték is tartozik.

A munkaasztal 4 stabil lábon áll és ellenálló műanyagból készült, sima felülettel. Rengeteg tárolóhelyet kínál, hátsó falára a gyerekek felakaszthatják a munkaeszközöket. Az asztal szerelőnyílásokkal van ellátva, elülső részében mechanikus vonalzó található. A szerelőműhely méretei 82*34*117 cm. A játék ideális eszköze a szerepjátékoknak, melyek segítségével a gyerekek közelebb kerülnek a felnőttek világához, felfedezik miből állnak egy ügyes szerelő mindennapjai.

A gyerek munkapad fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. A szerszámok használata és kisautó összerakása ösztönzi a logikai gondolkodás és koncentráció fejlődését. A játék során a gyerekek teljes mértékben érvényesíthetik a fantáziájukat és kreativitásukat. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Ezeket és még sok más játéklehetőséget kínál az eredeti dizájnnal ellátott pompás Smoby szerelőműhely.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott elsőosztályú játékokat forgalmaz. A Smoby játékok anyaga erős és ellenálló, mégis tapintásra nagyon kellemes. A fokozott biztonságosság érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby termékek biztosítják a gyermekek sokoldalú fejlődését, színkivitelezésükkel elnyerik a legkisebbek tetszését. A francia minőséget megtestesítő időtlen játékok mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek82*34*117 cm
Termék magassága117 cm
A csomagolás méretei60*16*77 cm
Teljes hosszúság82 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,76 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.