Szerelőműhely Black&Decker Devil Workmate 3in1 Smoby összecsukható, kerekeken 18 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby szerelőműhely Black&Decker Devil Workmate egy nagyszerű többfunkciós játék, amely kisfiúknak 3 éves kortól ajánlott. Nem csak szerelőműhelyről van szó, hanem egyúttal kocsi kerekeken és tartozik hozzá egy nagy szerszámos bőrönd is. A kisfiús műhely nagyon egyszerűen összecsukható és a srácok a kerekeknek köszönhetően vihetik bárhová magukkal. Összesen 18 tartozéka van, így garantáltan nagyon szórakoztató játék kis szerelőknek és ezermestereknek. A szerszámokon kívül találhatók itt csavarok, anyák és satu. Munkaasztal, kocsi és műhely egyben, melynek 2 kereke van szállításhoz és kiváló minőségű, sima felületű műanyagból készült.

Nagyon fontos a legkisebb gyerekeket rávezetni mesterség szerepjátékokra. Játékos módon így közelednek a felnőttek világához, próbálgatják és felfedezik mit is jelent igazi szerelőnek lenni. A gyerek munkapad fejleszti a finom motorikát és mozgási képességeket. Szerszámok használata ösztönzi a logikus gondolkodás és koncentráció fejlődését is. Ha a gyerekek játszva javítanak valamit a házban vagy kint, fantáziájuk és kreativitásuk fejlődik. Felfedeznek, vizsgálgatnak, javítanak, szétszednek és összeraknak dolgokat. Mindezen játszási lehetőséget, szórakoztató és játékos tanulást biztosítja ez az eredeti dizájnú szép szerelő készlet kisfiúknak a Smobytól.

A Smoby kiváló minőségű, valósághű dizájnú műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok műanyaga szilárd és ellenálló, de egyben kellemes és sima, érintésre bársonyos. Minden Smoby gyerekjáték éle lekerekített, hogy a kicsiket vidám játék közben ne fenyegesse sérülés veszélye. A műanyag Smoby játékok vidám és ragyogó színei serkentik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.  Minden kisgyerek figyelmét lekötik, ezért tökéletes ajándékok kis ezermesterek számára. Szigorúan ellenőrzött gyártási folyamatnak köszönhetően a Smoby játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garancia a francia minőségre, eredeti dizájnra és egyedi termékekre, amelyek kitűnnek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek30*32*58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.