Játék munkapad Activity Kiddieland szerszámokkal, hanggal és fénnyel 18 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland gyártótól származó Activity munkaasztal gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. Kidolgozott és funkcionális dizájnja minden gyermek örömére szolgál. A munkaasztal elemekkel működik és különböző hang- és fényeffektekkel szórakoztatja el a kicsiket. A munkaasztalban egy didaktikus játék rejlik, melynek segítségével a csöppség elsajátítja a színeket és formákat, fejleszti a finom motorikát és logikai gondolkodást. A visám színek ösztönzik a kicsik fantáziáját és pozitív hatással van a fejlődésére.

Az Activity Kiddieland munkaasztalon a kis barkács kipróbálhatja a kalapácsolást, csavarozást, az ábrákkal díszített kockák segítségével a formaválogatást. A kockák az asztalka alsó részében található fiókból vehetők ki. A játék részét képezi az elülső részében elhelyezkedő gyerek fűrész és mérőszalag. Szépséges csomagolása révén az asztalka ajándéknak is ideális.

A színes szerszámok teljesen biztonságosak a gyermek és környezete számára. A játék az egyes tevékenységekre tipikus hangeffektek ad ki, imitálja a fűrész, fúró, csavarhúzó. Használata 18 hónapos kortól ajánlott. A működéséhez szükséges elemek a csomag tartalmát képezik.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • kreatív és részletgazdag dizájn
  • gyerekeknek 18 hónapos kortól
  • dallamok, hang- és fényeffektek
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Méretek28*17*29 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.