Munkapad Bricolo Center Bob mester Smoby daruval és uthengerrel és 92 kiegészítővel

Termék leírása

Munkapad Bricolo center a Smoby vállalat műhelyéből Bob mester mesemotívummal minden kisfiút levesz a lábairól. Bob mester alakját az ismert angol mesesorozatból gyerekek világszerte veszik példaképül, ügyessége és leleményessége hamar ráragad a kicsikre. Munkapahoz 92 drb kiegészítő tartozik együtt mozgatható daruval és úthengerrel, melyek hosszantartó mókát nyújtanak majd a kicsik számára. Minden egyes tartozék minőségien kivitelezett odafigyelve a lekerekített formákra, hogy a kisfiúk mindig biztonságosan játszadozhassanak. Stabil munkapadot Bob mester logója ékesíti, így minden kis gyerőc igazi ezermesternek fogja magát érezni.

Munkapad nagyon jó hatással van a finom motorikus képességek és összpontosítás fejlődésére egyaránt. Kisfiúk nagy örömmel és kíváncsisággal vetik bele magukat majd a úthenger titokzatos részleteibe és működésébe. Munkapad minden egyes eleme kihasználható, és serkenteni fogják a kicsik képzelőerejét bármilyen szerepjátékot is öltenek magukra. Kisfia a munkapadon helyetkapott sárga darun megtanulja a precíz és óvatos munkát. Munkapad 92 darabos gazdag kínálata hosszú ideig elszórakoztatja csemetéjét, miközben megtanulja használni a kalapácsot, csavarhúzót, csavarkulcsot, anyákat, csavarokat és más kiegészítőket, szerszámokat, melyek nélkülözhetetlenek a kis szerelők számára. Gyerekek ezzel a menő szerelős játékkal saját fantáziájuk és elképzelőerejük szerint játszadozhatnak majd.

Munkapad Bricolo Center Bob mester úthengerrel, daruval és 92 kiegészítővel egy modern és csodaszép gyerekjáték kisfiúknak, akik mindene a szerelgetés. Francia Smoby vállalat igazán kiváló gyerekjátékot hozott létre ebben a munkapadban. Csodaszép tervezői kivitelezés, minőségi és kellemes részletekkel megfelel a legszigorúbb minőségi szabványoknak. Játék munkapad kompakt méretekkel rendelkezik, könnyed az áthelyezése. Teljes méretei összeszerelt állapotban 82*37*117 cm. Ez a szupermenő munkapad garancia a hosszantartó és feledhetetlen mókára.

Jellemzői

  • minőségi kivitelezés és megbízható szerkezet
  • lekerektett formák
  • mozgatható daru
  • összeszerelhető úthenger
  • 92 drb tartozék
  • kompakt szerelőasztal
  • attraktív dizájn Bob mester motívummal
  • megbízható francia Smoby termék
  • megfelelő 3 éves kortól kisfiúknak
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek82*37*117 cm
Termék magassága117 cm
A csomagolás méretei60*16*76 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,0 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.