Munkapad Ready 2 Go Bob mester Smoby bőröndben 22 kiegészítővel

Termék leírása

Ismerkedjen meg a minőségi és praktikus Ready 2 Go Smoby munkapaddal és 22 kiegészítővel, mely Bob mester mesemotívumban pompázik. Bob mester minden ügyes kisfiú nagy példaképe. Munkapad megfelelő kisfiúknak 3 éves kortól, és kivételes egyedisége, hogy könnyed mozdulattal praktikus bőrönddé alakítható át, melyet kis munkása bárhova magával vihet.

Munkapad szimpatikus kék-narancssárga színkombinációban pompázik, mely minden kis ügyes gyerkőcöt levesz a lábairól. Kisfia értékelni fogja a minőségi és stabil szerkezetet, melynek köszönhetően nem kell aggódnia sérülés veszélyétől. Az szerszámok formája lekerekített, játék közben a kicsik elsajátítják a szerszámok helyes használatát. Szerszámokkal való manipuláció nagyon jó hatással lesz a motorikus képességek, koncentráció és összpontosítás fejlesztésére. Szerszámok közt mindent megtalál majd kis szerelője, melyek nélkülözhetetlenek a problémák megoldásában. Játék közben megtanulják a kalapács, csavarhúzó és fűrész használatát. A 22 szerszámmal gazdagított játékkal nem fog csöppsége unatkozni. Különféle játékoknak köszönhetően gyermeke fantáziája és elképzelőereje is bővülni fog.

Munkapad Ready 2 Go 22 tartozékkal a francia Smoby vállalattól fejlesztően fog hatni a gyerekek kreativitására. Minden egyes szerszámnak a munkapadon meg van a saját helye. Teljes méretei a játék munkapadnak 3*35*77 cm, összesen csupán 2 kg a súlya. Smoby vállalat a legmegbízhatóbb gyerekjátékokat gyártó cégek közé tartozik, melyek megfelelnek a legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványoknak.

Jellemzői

  • praktikus bőrönd
  • minőségi szerkezet
  • attraktív dizájn Bob mester motívummal
  • 22 tartozékkal
  • lekerekített élek
  • megfelelő kisfiúknak 3 éves kortól
  • alacsony súly - 2kg
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek43*35*77 cm
Termék magassága77 cm
A csomagolás méretei43*9*33 cm
Tömeg2,0 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.