Munkapad összecsukható Stanley Open Bricolo Workbench Smoby 37 kiegészítővel

Termék leírása

Munkapad Open Bricolo a francia Smoby gyártótól. A szerelőműhely gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott és tökéletes ajándéknak minősül a ki barkácsolók számára. A modern Stanley munkapad sárga-fekete színben pár perc alatt összecsukható és áthelyezhető. A gazdag felszerelést 37 kiegészítő, többek között mechanikus fúrógép cserélhető fejekkel, csavarhúzó, kalapács, francia kulcs, fogó, fűrész, anyák, csavarok, szögek és egyéb szerelő alkatrész alkotja. Nem hiányzik a működő satu sem.

A munkapad hátsó fala 4 munkaeszköz rögzítését teszi lehetővé, munkafelületén szerelőnyílások találhatók, a padhoz tartozó vonalzóval és szögmérővel pontos munkát végezhetnek. A műhely alsó részében elhelyezkedő rakodótér a szerszámok és kellékek tárolását szolgálja, a nyitható ajtó lévő ábrák elárulják, melyik szerszámok tartoznak ide. Az oldalsó kitolható panel extra rakodóteret kínál. A munkapad két kereke valamint a felső részében található fogantyú teszi egyszerűbbé az asztal áthelyezését. A munkaasztal kompakt méreteinek köszönhetően nagyon helytakarékos.

A kis műhely rengeteg szórakozást kínál miközben fejleszti a finom motorikát, felkelti a gyerekekben a műszaki képzelőerőt és fantáziát. A játék során a kisfiúk felölthetik a szerelők és tervezők szerepét, ezáltal közelebb kerülnek a felnőttek világához és nő felelősségtudatuk. Fejlődik logikai és térbeli gondolkodásuk, elsajátítják a rendtartás alapjait. Az asztal minőségi műanyagból készült a legmodernebb technológia segítségével, amely garantálja a műanyag tartósságát. A termék méretei 60*30*78 cm, teljes magassága 78 cm, összerakott állapotban 52 cm. Munkafelületének magassága 50 cm.

A Smoby éveken át francia dizájnnal ellátott elsőosztályú játékokat forgalmaz. A Smoby játékok anyaga erős és ellenálló, mégis tapintásra nagyon kellemes. A fokozott biztonságosság érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby termékek biztosítják a gyermekek sokoldalú fejlődését, kivitelezésükkel elnyerik a legkisebbek tetszését. A francia minőséget megtestesítő időtlen játékok mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek60*30*78 cm
Termék magassága52 - 78 cm
Munkafelület magassága50 cm
A csomagolás méretei38*32*53 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.