Munkagépek markoló és dömper Dump Truck and Excavator TP Écoiffier munkás figurával 18 hó-tól

Termék leírása

Készlet 2 darab építőipari gépjármű Dump Truck és Excavator gyerekeknek 18 hónapos kortól, különösen a kis építészek számára. Az 59 cm hosszú narancssárga dömpert a gyerekek a homokozóban, kertben és a strandon használhatják. A játékautó hátulján található billenő plató lehetővé teszi a homok és egyéb építőanyagok szállítását, ami még élethűbbé varázsolja a játékot. A gyerekek remekül szórakozhatnak egy mozgatható karú markolóval, amellyel könnyedén felmarkolhatják az építőanyagot.

A készletben egy munkás figura is található, amelyet a fiúk a kotrógép kabinjában helyezhetnek el. Az erős és minőségi műanyagból készült kisautók kerek élekkel rendelkeznek és hosszú éveken át kitartanak. Hozzájárulnak a finommotorika, műszaki képzelőerő, logikus gondolkodás és képzeletet fejlesztéséhez. Az építőipari autók nagy kerekekei lehetővé teszik a könnyű manőverezést bármilyen felületen. A stabil és robusztus dömper méretei 58,5*20*26 cm, a kotrógép méretei 35,5*19,5*29 cm.

Az Écoiffier francia gyártó minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Termékei megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért a legkisebbek szórakoztatására is alkalmasak. A francia Écoiffier gyártó játékai a legújabb irányzatok által befolyásolt egyedi dizájnnal, a gyártási folyamat alatti biztonsági kӧvetelmények betartásával és a méltányos áron kapható minőséggel jelentősen külӧnbӧznek a Kínában legyártott termékek tӧbbségétől.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.