Napszemüveg gyerekeknek Beaba Baby S Black 9-24 hó fekete

Termék leírása

A Baby S Black napszemüveg a francia Beaba gyártó kisgyerekeknek tervezett terméke, amely teljes mértékben követi a legkisebbek igényeit. Az időtlen szemüveg segítségével a csöppségek is korlátok nélkül élvezhetik a nap meleg sugarait. A 3-as kategóriának megfelelő UV védelemnek köszönhetően a termék már 9 hónapos kortól ajánlott. Jellegzetesen ovális formája kisfiúknak és kislányoknak is jól áll. Kényelmes viselésükhöz a 360° hajlítható szemüvegszár is hozzájárul, amely nem csak a fül mögött, de a fülre helyezve is tökéletesen tart. A tapintásra kellemes alapanyag remekül igazodik az arc formájához, ezért sehol sem nyom. A Beaba napszemüveg oldalról is védi a gyerekek érzékeny látását.

Az egyedi kollekciót képviselő Beaba napszemüveg 9-24 hónapos gyerekeknek ajánlott. A fekete napszemüveg látszerészekkel, szemorvosokkal, sőt kiropraktőrökkel együttműködve volt megtervezve úgy, hogy az első napoktól kezdve maximális védelmet nyújtson a legkisebbek számára. A fekete napszemüveg ideális a gyerekek számára – nem nyom és nem zavar játék közben. Törésálló lencséje nagyon sötét, ezért a tengernél vagy a hegyekben is használható. A csomagoláshoz praktikus szemüvegtok, mikroszálas kistáska és elasztikus gumi is tartozik, melynek köszönhetően a szemüveg erősebben tart a gyermek fején.

A népszerű francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. A francia Beaba gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • Beaba napszemüveg
  • 9-24 hónapos gyerekeknek
  • 3-as kategóriának megfelelő UV szűrő
  • törésálló sötét lencsék
  • szemüvegtokkal és kistáskával
  • minőségi Beaba termék
  • francia gyártmány
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor9 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek12*4*4 cm
A csomagolás méretei14*6*5 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,03 kg
NoteUV 3
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.