Újratölthető napelemes lámpa Nomad Solar Lamp Smoby minden Smoby házikóra rögzíthető és hordozható 24 hó-tól

Termék leírása

Minőségi kiegészítők gyerek házikókhoz. A francia Smoby gyártó Nomad Solar Lamp újratölthető napelemes lámpa gyerekeknek 2 éves kortól ajánlott. Az időtlen szürke lámpa a házikó külső oldalára rögzíthető és napnyugta után megvilágítja a bejárati ajtó előtti teret. Praktikus fogantyúval rendelkezik, könnyen szállítható és önállóan is használható. A lámpa 3 fehér fényű LED lámpával van felszerelve, ezek 500mAh – 3,7 V kapacitású akkumulátor tölti. A lámpa ellenáll a fröccsenő víznek és IP54 védettséggel rendelkezik.

A napelemes lámpa eredeti dizájnnal és funkcionalitással nyeri el a gyerekek tetszését. Napközben beépített napelemen keresztül feltöltődik, napnyugta után megvilágítja a házikó bejáratát. Használata beltéren vagy esti kerti összejöveteleken is ajánlott. A lámpa méretei 15*5*5 cm, súlya 0,25 kg. Kirándulásokra, vendégségbe is vihető. A napelemes lámpa növeli a szerepjáték komfortját, fejleszti a fantáziát és képzelőerőt. Kalandosabbá varázsolja az esti órákát, segítségével a gyerekek felfedező utakra indulhatnak a sötétség leple alatt, miközben szembe néznek saját félelmeikkel, szocializálódnak és fejlesztik kommunikációs és nyelvi készségeiket.

A napelemes lámpa a következő Smoby házikókhoz rögzíthető:

A Smoby neves francia gyártó már évtizedek óta minőségi műanyag játékokkal látja el a piacot. A Smoby műanyag erős és ellenálló, mégis tapintásra kellemes. A fokozott biztonságosság érdekében a termékek élei lekerekítettek. A Smoby minden gyerkőc igényeit kielégíti.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek15*5*5 cm
A csomagolás méretei16*6*6 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,25 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.