Napernyő Beach Umbrella Ma Corolle 36 cm játékbaba részére 4 évtől

Termék leírása

Irány a napsütötte strand. Stílusos Beach Umbrella napernyő játékbaba részére a Corolle vállalat műhelyéből nem hiányozhat a 36 cm nagyságú Corolle játékbaba készletéből. Egyedüli webáruházként a piacon a játékbaba számára csodaszép mintás napernyőt kínálunk, melyre a tengerparton szüksége lesz a játékbabának. A napernyő összecsukható, mint a valódi esernyő, minden strand outfitet a Ma Corolle kollekcióból kiegészít. Ezzel a cuki napernyővel a babázás még élménydúsabb lesz, rengeteg élményben lesz a kicsiknek része. 

Részletekig kidolgozott Beach Umbrella napernyő Ma Corolle játékbaba részére elsőosztályú alapanyagból készült, mely tapintásra kellemes, első pillanattól magasabb szintre emeli a babázást, mely serkentően hat a fantáziára és kommunikációs képességek fejlődésére. A szerepjáték már a korai fázisban nagyon hasznos, hisz a kicsik megismerkednek érzelmeikkel, feléled felelősségtudatuk. A rengeteg Corolle kiegészítőnek köszönhetően a gyerekek etethetik, pelenkázhatják, fürdethetik, altathatják kis kedvencüket és ezt mind a legminőségibb és legszebb játékok társaságában. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával és hozzá tartozó kiegészítőkkel, melyeket kizárólag kínálatunkban talál. 

Jellemzői

  • napernyő strandra
  • 36 cm magas játékbabára alkalmas
  • 4 éves kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek4*8*31 cm
Termék magassága31 cm
Tömeg0,07 kg
Színfehér
Ajánlott baba magasság36 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.