Napellenző pool canopy Exit Toys medencére 360 cm átmérővel 6 évtől

Termék leírása

Napellenző kiváló kiegészítő minden kerek medencéhez a holland Exit Toys műhelyéből 360 cm ármérővel. Fekete napellenző pancsolás közben optimális védelmet nyújt a tűző napsütéssel és káros UV sugarakkal szemben. Az árnyékolót szükség szerint tudja igazítani az állítható pántoknak köszönhetően a napsütéstől függően, bármilyen magasságban fixálható. Így lehetősége lesz kényelmesen teljes árnyékban, vagy félárnyékban fürdőzni, vagy teljesen le is engedhető, hogy teljes napsütést kiélvezhesse a vízben.

Napellenző egymagában is használható, vagy kombinálhatja akár az áttetsző búrával is, mely szintén megtalálható az Exit Toys márka kínálatában. Napellenző nagyon erős, de könnyed anyagból készült kiváló felületkezeléssel. Az anyag vízhatlan, kopásálló és tartós. Napellenző megfelelő választás más márkák medencéjére is 360-tól 370 cm átmérőig, viszont győződjön meg róla, hogy a medence megegyező számú lábakon áll maximálisan 40 mm átmérővel. A váz felső része legyen kerek maximálisan 50 mm átmérővel.

Teljes magassága a napellenzőnek 190 cm, átmérője 380 cm, súlya 9,3 kg. Váza rozsdamentes acélból és üvegszálból készült, nagy szilárdság és tartósság jellemzi. Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Medencék kiegészítőkkel egyedi holland stilusban pompáznak, a csúcsszuper minőség pedig garancia, hogy a termék éveken keresztül nyújt szórakozást az egész család számára. 


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek360 cm
Tömeg9,3 kg
Átmérő360 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.