Napernyő a kertbe 80*90 cm Sunshade Smoby piknik asztalhoz kétpontos biztonságos rögzítéssel vagy szabadon álló

Termék leírása

Egyedi kiegészítők és tartozékok Smoby házikókhoz kedvező áron. Kerti napernyő Sunshade kiváló kiegészítő Smoby piknik asztalkához, de külön is garantáltan megállja a helyét. A napernyő 80*90 cm nagyságú teret foglal el, magassága 105-155 cm közt állítható. A piknik aztalhoz kétpontos biztonsági kapoccsal rögzíthető. Piros napernyő időtlen benyomást kelt, harmóniában van a Smoby házikókkal és hűsítő árnyat ad a tűző napsütésben, így gyerkőcei kényelmesen és biztonságban a káros napsugaraktól védve uzsonnázhatnak és játszadozhatnak alatta. 

A csodálatos francia dizájnnal ellátott Smoby kiegészítők magas funkcionalitással és valósághű külcsínnel rendelkeznek, miközben tökéletes komfortot nyújtanak játék közben. A kiegészítőknek köszönhetően fejlődik a fantázia, elképzelőerő, gyerekek játszadozás közben közelebb kerülnek a felnőttek világához és feléled felelősségtudatuk is. Napernyő viszont nem csupán a piknik asztalkához rögzítve nyújt kellemes árnyékot - akár nyaralásokra, kirándulások alkalmával is magukkal vihetik. Házikó minden egyes kiegészítője újabb és újabb felhasználási lehetőséget kínál és több gyerkőcöt is elszórakoztatnak egyszerre. Játék közben szocializálódnak, fejlődnek kommunikációs képességeik. Teljes méretei a terméknek 80*90*150 cm.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek80*90*150 cm
A csomagolás méretei9*9*89 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,45 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.