Napszemüveg gyerekeknek Beaba Baby L Black 4-6 éves korosztálynak fekete

Termék leírása

A Baby L Black napszemüveg a francia Beaba gyártó kisgyerekeknek tervezett terméke, amely teljes mértékben követi a legkisebbek igényeit. Az időtlen szemüveg a panto stílus megtestesítője. A 3-as kategóriának megfelelő UV védelemnek köszönhetően 4 éves kortól ajánlott. Jellegzetesen ovális formája kisfiúknak és kislányoknak is jól áll. Kényelmes viselésükhöz a 360° hajlítható szemüvegszár is hozzájárul, amely nem csak a fül mögött, de a fülre helyezve is tökéletesen tart. A tapintásra kellemes alapanyag remekül igazodik az arc formájához, ezért sehol sem nyom.

Az egyedi kollekciót képviselő Beaba napszemüveg 4-6 éves gyerekeknek ajánlott. A fekete napszemüveg látszerészekkel, szemorvosokkal, sőt kiropraktőrökkel együttműködve voltak megtervezve úgy, hogy az első napoktól kezdve maximális védelmet nyújtsanak a legkisebbek számára. A fekete napszemüveg ideális a gyerekek számára – nem nyom és nem zavar játék közben. Törésálló lencséje nagyon sötét, ezért a tengernél vagy a hegyekben is használható. A csomagoláshoz praktikus szemüvegtok, mikroszálas kistáska és elasztikus gumi is tartozik, melynek köszönhetően a szemüveg erősebben tart a gyermek fején. képezik.

A népszerű francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. A francia Beaba gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • Beaba napszemüveg
  • 4-6 éves gyerekeknek
  • 3-as kategóriának megfelelő UV szűrő
  • törésálló sötét lencsék
  • szemüvegtokkal és kistáska
  • minőségi Beaba termék
  • francia gyártmány
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek12*4*4 cm
A csomagolás méretei14*6*5 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg23 g
NoteUV 3
Színfekete
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.