Napszemüveg csecsemőknek Beaba Clip strap Pear Blue UV4 0-9 hónapos babáknak kék

Termék leírása

A Beaba Clip strap Pear Blue napszemüveg speciálisan a kisbabáknak készült és követi a legkisebbek igényeit. A maximális, tehát a 4-es kategóriának megfelelő UV védelemnek köszönhetően a stílusos szemüveg már születés óta használható. Viselése nagyon kényelmes, a fejre puha állítható elasztikus pánttal rögzíthető, így alkalmazkodik a baba fejének méretéhez. A puha, tapintásra kellemes anyag tökéletesen igazodik az arc formájához. A Beaba napszemüveg oldalról is védi a gyermek érzékeny látását.

A Beaba napszemüveg 0-9 hónapos gyerekeknek ajánlott és látszerészekkel, szemorvosokkal, sőt kiropraktőrökkel együttműködve voltak megtervezve úgy, hogy az első napoktól kezdve maximális védelmet nyújtson a legkisebbek számára. A kék napszemüveg ideális a csecsemők számára – nem nyom és nem zavar játék közben. Törésálló lencséje nagyon sötét, ezért a tengernél vagy a hegyekben is használható. A szemüveghez tartozó praktikus szemüvegtok és tisztító kendő a csomag részét képezik.

A népszerű francia Beaba márka már 1989 óta innovatív konyhai segédeszközeivel és babagondozási termékeivel hódítja a piacot. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. A francia Beaba gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • Beaba napszemüveg
  • születés óta alkalmas
  • 4-as kategóriának megfelelő UV szűrő
  • törésálló sötét lencsék
  • szemüvegtokkal és tisztító kendővel
  • minőségi Beaba termék
  • francia gyártmány
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek11*3*4 cm
A csomagolás méretei14*6*5 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg18 g
NoteUV 4
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.