Négykerekű X Power Girl Smoby elektromos rózsaszín

Termék leírása

Akkumulátorral működő Smoby X Pover Girl gyermek elektromos négykerekű jármű. Kinézetével valóságos sportos négykerekűre emlékeztet csodaszép feliratokkal és matricákkal. Gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas. A gyermek kormánnyal irányítja a kis járgányt. Az indító gomb a jobb oldalon található. Robusztus és vonzó kinézetével a négykerekűn való furikázás élmény lesz minden kisgyerek számára. A Smoby gyerek négykerekű méretei 96 cm hosszú, 50 cm széles és 63 cm magas. Beindítás után a gyermek négykerekű lassan mozgásba lendül és egészen 5 km/óra sebességet képes elérni. Ez egy megfelelő sebesség, melyet gyerekek 3 éves kortól tudnak kezelni. A 6V-os akkumulátor folyamatos működés mellett 2 órát bír ki. Szükség esetén vásárolható csereakkumulátor, így az utazás egyszerűen meghosszabbítható.

Ez egy pompás négykerekű minden furikázni szerető kisgyerek számára. Meghajtottak a hátsó kerekek. A négykerekű egyes kerekeinek átmérője különböző. Az első kerekek szélesebbek, mint a hátsók. A minőségi műanyag kerekek nagyszerű érzést garantálnak az utazás során. Az X Power Girl  négykerekű gyerekeknek stabil és biztonságos az erős fém konstrukciónak és minőségi kerekeknek köszönhetően, melyek jól ülnek az úton. Ergonomikus kialakítású kényelmes ülés és kormány biztosítja a kellemes utazást, melynek során a kicsi hosszabb idő után sem fárad el. Az ülőfelület 38 cm magasságban van a talajtól, a pedálok szélessége 12 cm. A gyártás során felhasznált erős és ellenálló műanyagok is garantálják a négykerekű biztonságosságát. A gyermekjármű teherbírása 30 kg.

Csodaszép rózsaszín és fekete színkombinációja kontrasztos fehérrel dinamikus hatást kelt, és a négykerekű sportos feliratai egyedi sportos dizájnt alakítanak ki.  A négykerekű hátsó részén az ülés mögött műanyag szárnyak vannak. A Smoby egy kiemelkedő minőségű gyerekjátékokat és kiegészítőket gyártó francia cég. A Smoby termékek minőségi tanúsítvánnyal rendelkeznek, és ez garancia a sokéves megbízhatóságra és egyedi kivitelre. Ezzel a  négykerekűvel gyermeke a vezetés sok gyönyörű pillanatát élheti át és játszhat barátaival. Ez egy lenyűgöző játék minden kislánynak, aki szeret furikázni. Az akkumulátor töltése a csomagban található adapteren keresztül történik.

Jellemzői 

  • csodaszép rózsaszín-fekete szín 
  • vonzó kinézet
  • egyedi kislányos kivitel 
  • gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas
  • 96 cm hossz, 50 cm szélesség, 63 cm magasság
  • sebesség 5 km/óra
  • 6 V-os akkumulátor, kitart 2 órát
  • meghajtás a hátsó kerekeken
  • kényelmes ülés
  • teherbírás 30 kg
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek96*50*63 cm
A csomagolás méretei80*50*51 cm
Ülőfelület magassága38 cm
Teljes hosszúság96 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,74 kg
Maximum terhelés30 kg
Note6V, 5km/1 hod
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.