Noé bárkája Activity Kiddieland állatkákkal és hangokkal 12 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland gyártó Noé bárkáját másoló játéka állat figurákkal van tele. A bárka barányt, lovat, malacot, tehenet, tigrist, oroszlánt, majmot, elefántot és zsiráfot szállít. Természetesen nem hiányzik Noé figurája sem. A figurák megnyomásukat követően valódi állathangokat adnak ki. A hajó fedélzetén nyolc színes billentyűvel ellátott zongora található, mely gyönyörű dallamokat játszik.

A bébijáték első látásra elnyeri a kicsik tetszését és órákra leköti őket, sőt több gyermek játék is lehetővé teszi. Az állathangok mellet hullámok és harang hangját is imitálja. A bárka minőségi és tapintásra nagyon kellemes műanyagból készült. Lekerekített éleinek köszönhetően a játék teljesen biztonságos.

Interaktív jellege lehetővé teszi a hosszan tartó szórakozást. A narancssárga bárkát kék fedélzet és sárga-zöld tető egészíti ki. Méretei 36*20*26 cm. Játék közben fejlődik a gyermek finom motorikája, logikai gondolkodása, memóriája. Mindemellett gyakorolja készségeit és elsajátítja a hangok, formák és színek közötti kapcsolatokat. Használata gyerekeknek 12 hónapos kortól ajánlott.

A Kiddieland márka 1998-ban hódította meg a világpiacot bébijátékaival, 2002-től licenszelt Disney termékeket is árul. A gyártó elsősorban Amerikában és nagyrészt Európában forgalmazza termékeit. Játékait csodálatos dizájn, vidám színek, mesés motívumok és különböző hang- és fényeffektek jellemzik, mindez nagyon méltányos áron. A Kiddieland márka termékeiben a gondoskodó szülők olyan játékokra tehetnek szert, amelyek nem csak elszórakoztatják, de rengeteg újra is megtanítják gyermekeiket.

Jellemzői:

  • gazdag felszerelés
  • gyerekeknek 3 éves kortól
  • hangeffektek és dallamok
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Méretek36*20*26 cm
A csomagolás méretei41*21*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 2 x AA/LR6 included
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.