Sportos hátizsák smarTrike extra könnyű cipzáras rózsaszín

Termék leírása

Rózsaszín női hátizsák smarTrike nagyszerű választás minden anyuka számára, akik praktikus hátizsákot keresnek csemetéjükkel való kiruccanásokra a parkba vagy a városba. Női hátizsák cipzáras és két tárolórekesszel lett kialakítva. A nagyobb rekesz megfelelő például csemetéje üdítője tárolására, a kisebb pedig az iratok vagy apróságok tárolására.

A hátizsák hölgyeknek minőségi alapanyagból készült, melyet minden anyuka értékelni fog. Rózsaszín hátizsák szinte minden outfithez és kiegésztőhöz passzolni fog. A női hátizsákot a smarTrike logóval és a feliratozással jelölték meg, amely jelenleg a piacon elérhető legszebb gyermek triciklik vezető gyártója. Ez a hátizsák tökéletes kiegészítő a smarTrike gyerek triciklikhez. Női hátizsák és rózsaszín tricikli a smarTrike vállalattól kis hölgyek számára egyaránt színben kiegészítik egymást és nélkülözhetetlen párost alkotnak a kalandok felfedezésében. 

A smarTrike vállalat egy minőségi és megbízható gyerek tricikli gyártó vállalat, mely magas színvonalon elégíti ki a vásárlók igényeit. Az évente eladott több millió tricikli garantáltan jó reklám a minőségre. Ezen felül elegáns és luxus kiegészítők gyártását is szem előtt tartja pelenkázótáskák és hátizsákok formájában, az igényes anyukák számára.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek30*40*11 cm
NoteMaterial: Nylon
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.