Sportos hátizsák smarTrike extra könnyű cipzáras szürke

Termék leírása

Modern és többfunkciós női hátizsák smarTrike lenyűgöző szürke kivitelezésben nagyszerű választás azon anyukák számára, akik fontosnak tartják a minőségi és praktikus kialakítást a mindennapi használat során. Anyukák értékelni fogják a hátizsák alacsony tömegét, mely két tárolórekesszel lett kialakítva, amelyek megfelelően tágasak a mindennapi kiruccanásokra a csöppségekkel. A nagyobb rekesz megfelelő például csemetéje üdítője tárolására, a kisebb pedig az iratok vagy apróságok tárolására. A női hátizsák praktikussága kétségtelen, hisz cipzárral záródik, így anyukák egyszerűen és gyorsan hozzájutnak a dolgaikhoz. 

A hátizsák hölgyeknek minőségi alapanyagból készült, melyet minden anyuka értékelni fog. Szürke színű hátizsák szinte minden outfithez és kiegésztőhöz passzolni fog. A női hátizsákot a smarTrike logóval és a feliratozással jelölték meg, amely jelenleg a piacon elérhető legszebb gyermek triciklik vezető gyártója. Ez a hátizsák tökéletes kiegészítő a smarTrike gyerek triciklikhez. Női szürke hátizsák és tricikli a smarTrike vállalattól gyerekek számára egyaránt színben kiegészítik egymást és nélkülözhetetlen párost alkotnak a kalandok felfedezésében. 

A smarTrike vállalat egy minőségi és megbízható gyerek tricikli gyártó vállalat, mely magas színvonalon elégíti ki a vásárlók igényeit. Az évente eladott több millió tricikli garantáltan jó reklám a minőségre. Ezen felül elegáns és luxus kiegészítők gyártását is szem előtt tartja pelenkázótáskák és hátizsákok formájában, az igényes anyukák számára.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek30*40*11 cm
NoteMaterial: Nylon
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.