Nuggets és donuts kofferben 100% Chef Écoiffier kiegészítőkkel 18 hó-tól

Termék leírása

Nuggets és donuts bőröndben 100% Chef egy modern műanyag gyerekjáték, mellyel kisfiúk és kislányok egyaránt szivesen fognak játszadozni már 18 hónapos kortól. Praktikus áttetsző bőröndben megtalálhatóak sütik, sült csirke falatkák, üdítő pohárban, kecsöp, szalmakrumpli, természetesen tányér is, melyen a finomságok elfogyaszthatóak. Ezeket a kiegészítőket és finomságokat a csöppségei könnyen a bőröndbe tudják pakolni és már indulhatnak is piknikezni barátaikkal. Tarka Écoiffier kiegészítők tökéletesen kiegészítik az Écoiffier konyhácskákat, de gyerkőcök konyha nélkül is feltalálják magukat szobácskájukba ezekkel a pöpec játékokkal.

Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhezis. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Olyan tárgyakkal való játék közben, melyeket a szülők nap, mint nap használnak, közelebb kerülnek a kicsik a felnőttek világához. Nuggets és Donuts bőröndben egyaránt kiváló játék a finom motorika fejlesztésére, mozgási készségek gyakorlására. Ideális ajándék minden gyerkőc részére, akik szeretnek új ismeretekkel gazdagodni. Méretei a koffernek 18*7*24 cm.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek18*7*24 cm
Tömeg0,28 kg
Színnarancssárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.