Plüss nyuszi Pompon Mini Rabbits Kaloo 10 cm puha lágy plüssből 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss nyuszkó Pompon Mini Rabbits a francia Kaloo vállalat műhelyéből egy nagyon aranyos plüssjáték legkisebbek számára már a születés pillanatától fogva. Csodaszép plüss nyuszi hosszú fülekkel és masnival 10 cm magas és cukiságát a Kaloo tervezőknek köszönheti. Elsőosztályú plüssből készült, mely puha és bársonyos érzést nyújt a bababőrnek. Az adott ár 1 darab plüssire vonatkozik, miközben 4 színből választhat: fehér, szürke, rózsaszín és kék. A választott színt a rendelés megjegyzésébe kérjük feltüntetni. 

A babák születésük után nagyon érzékenyek és felismerik az őket kӧrülvevő illatokat. Ezért fontos a születés utáni első hetekben, hogy a baba megtanulja felismerni a saját illatát és tudatosítsa saját létezését a mama pocakján kívüli világban. Kaloo plüss nyuszi felveszi a gyermek egyedi illatát, ezáltal a kicsi a játék közelében biztonságban érzi magát a számára még ismeretlen világban. Minden Kaloo játék ugyanis tesztelve van és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Ezért bátran rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. Kaloo nagy figyelmet fordít a legkisebbek igényeire, ezért is érzik magukat a Kaloo játékok társaságában elégedetten és biztonságban. A Kaloo plüssjátékok töltete 100%-ban újrahasznosított műanyag palackokból áll, amivel a cég jelentősen hozzájárul a környezetvédelemhez.

Jellemzői:

  • pihe-puha bársonyos plüssi
  • legkisebbeknek már 0 hó kortól
  • az ár 1 drb termékre vonatkozik
  • 10 cm magas
  • ideális dédelgetésre
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági feltételeknek
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek10*8,5*10 cm
Termék magassága10 cm
Teljes hosszúság10 cm
Tömeg20 g
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.