Oktatójáték legkisebbeknek Baby Colours&Form&Opposites Educa Ismerkedünk a színekkel, alakzatokkal és ellentétekkel 24 hótól

Termék leírása

Oktatójáték legkisebbeknek Baby Colours & Form & Opposites egy igazán nagyszerű fejlesztőjáték gyerkőcök részére 2 éves kortól. Ebbe a kiváló játékszettbe 3 különböző fejlesztőjáték tartozik, mely segítségére lesz csöppségének a színek, alakzatok és ellentétek megismerésében. A vidám és tarka színekben pompázó ábrák nem csupán szórakoztatóan hatnak a kicsikre, de fejlődik vizuális memóriájuk, koncentrációjuk és logikus gondolkodásmódjuk egyaránt. A gyermek oktatójátékok a legnagyobb odafigyeléssel lettek legyártva, hogy fejlesztően és serkentően hassanak a gyermek szellemi és fizikai fejlődésére.

Gyerekek a játék közben nem csupán jól szórakoznak és lefoglalják magukat, szórakoztató módon felesztik képességeiket és új ismeretekkel gazdagodnak. Az oktatójáték szett lehetőséget nyújt csemetéjének választani, hogy ábrákat szeretne párosítani megegyező színekkel, vagy ellentéteket fog keresni, vagy logikai sorrendet próbálja felállítani. Ezek a nagyszerű oktatójátékok nagyrészben hozzájárulnak a fantázia, elképzelőerő serkentéséhez, gyerkőcben feléled a logikus gondolkodásmód egyaránt. Nagyon fontos, hogy gyermekeinket már korai fázisban fejlesszük oktatójátékokkal. Egyes elemei a kirakósnak nagyobb méretekben lettek kialakítva a könnyebb manipuláció érdekében.

Puzzle és babafejlesztő játékok nagyon jó hatással bírnak a fantázia, elképzelőerő és manuális készség fejlődésére. Gyerekekben elmélyül a koncentráció hajlama, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk. A spanyol Educa kiváló gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helySpanyolország
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.