Oktatójáték Ismerkedem a számokkal Educa 20 darabos 1-től 10-ig számokkal 3-5 évtől

Termék leírása

Oktatójáték Ismerkedem a számokkal 1-től 10-ig a spanyol Educa vállalat műhelyéből egy igazán kiváló gyerekjáték kisfiúknak és kislányoknak 3-5 éves kortól. Ez a praktikus játék készlet 10 képkirakót rejt, melyek serkentően hatnak a logikus gondolkodásmód és matematikai ismeretek fejlesztésére az utasokkal kiegészített közlekedési eszközökön keresztül. A gyerekek az egyes képeket az 1-től 10-ig számozott sablon szerint próbálják kirakni. Megfordítva a sablont a gyerekek ellenőrizhetik, hogy megegyezik-e az adott szám a másik ábrán látható utasok számával. Játékos módon erősítik vizuális memóriájukat, koncentrációs készségüket és fejlesztik logikus gondolkodásmódjukat. A 20 darabos készlet legmagasabb minőségű alapanyagból készült és a gyerekek többrétű fejlesztésére irányul. 

Gyerekek a játék közben nem csupán jól szórakoznak és lefoglalják magukat, szórakoztató módon felesztik képességeiket és új ismeretekkel gazdagodnak. Az egyes elemeket gyerkőcének olyan sorrendben kell összeilleszteni, hogy az matematikailag helyes legyen. Ezek a nagyszerű oktatójátékok nagyrészben hozzájárulnak a kreativitás, fantázia, elképzelőerő serkentéséhez. Nagyon fontos, hogy gyermekeinket már korai fázisban fejlesszük oktatójátékokkal. Egyes elemei a kirakósnak nagyobb méretekben lettek kialakítva a könnyebb manipuláció érdekében.

A puzzle és fejlesztő játékok nagyon jó hatással bírnak a fantázia, elképzelőerő és manuális készség fejlődésére. Gyerekekben elmélyül a koncentráció hajlama, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk. A spanyol Educa kiváló gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei23*23*5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Puzzle darabszám20
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.