Oktatójáték Ismerkedem az ábécével Educa 52 darabos - Nagy- és kisbetűk 4-5 évtől

Termék leírása

Készségfejlesztő játék Ismerkedem az ábécével a spanyol Educa vállalat műhelyéből egy modern gyerekjáték kisfiúknak és kislányoknak 4-5 éves kortól. Ez a praktikus játék készlet 52 darabos, vidám színes ábrákat és egyes betűket az ábécéből (kis- és nagybetűket) rejt, melyeket gyerkőcének párosítania kell egymással. Játék közben a gyerekek gyakorolják az ábécét, és megtanulják a helyes kezdőbetűket hozzárendelni a színes ábrákhoz. Játékos módon sajátítják el a betűk ismeretét, erősödik memóriájuk, koncentrációs készségük és logikus gondolkodásmódjuk. Az 52 darabos készlet legmagasabb minőségű alapanyagból készült és a gyerekek többrétű fejlesztésére irányul. 

Gyerekek a játék közben nem csupán jól szórakoznak és lefoglalják magukat, szórakoztató módon felesztik képességeiket és új ismeretekkel gazdagodnak. Ez a kiváló képkirakó játszva segít a gyermeknek a betűk gyors elsajátításában. Ezek a nagyszerű oktatójátékok nagyrészben hozzájárulnak a kreativitás, fantázia, elképzelőerő serkentéséhez. Nagyon fontos, hogy gyermekeinket már korai fázisban fejlesszük oktatójátékokkal. Egyes elemei a kirakósnak nagyobb méretekben lettek kialakítva a könnyebb manipuláció érdekében.

A puzzle és fejlesztő játékok nagyon jó hatással bírnak a fantázia, elképzelőerő és manuális készség fejlődésére. Gyerekekben elmélyül a koncentráció hajlama, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk. A spanyol Educa kiváló gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására.

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor4 éves kortól
Származási helySpanyolország
Méretek23*23*5 cm
Puzzle darabszám52
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.