Oktatójáték Les Émotions Educa Képeken keresztül ismerkedem az érzelmekkel 55 darabos 4 évtől

Termék leírása

Oktatójáték Les Émotions a spanyol Educa műhelyéből egy igazán nagyszerű ajándék gyerekeknek 4 éves kortól. Az Ismerkedem az érzelmekkel egy 55 darabos társasjáték készlet, melyben érzelmeket kifejező képes kártyalapokat(francia nyelven), habhengert, zsineget, 25 meglepi kártyát, füzetet érzelmekkel és leírást francia nyelven talál. Az együttműködésre késztető játék erősíti a gyerekek, barátok, testvérek közötti kapcsolatokat, valamint segíti a szülő-gyermek kapcsolat erősítését.

Az érzelmek kifejezését ösztönző társasjáték hozzájárul a szeretteinkkel való teljes értékű kommunikációhoz és az érzelmek megosztásához. Gyerekek megtanulják, hogyan kommunikálják szórakoztató módon érzelmeiket, fejezzék ki érzéseiket és szerezzenek egészséges önbizalmat. Könnyebben megértik mások igényeit, kialakul bennük az empátia. A társasjáték már az első látásra felkelti a gyerekek figyelmét, órákon át fogja szórakoztatni őket. A játék francia nyelvű.

A spanyol Educa minőségi gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására. Az Educa játékok megfelelnek az Európai Unió biztonsági követelményeinek, ezért a játékok gyermekei számára biztonságosak. A cég kínálatában rengeteg gyönyörű készségfejlesztő játék és puzzle található különböző korosztályok számára, amelyek nem hiányozhatnak az Ön készletéből sem. Az oktatójátékok segítenek sokoldalúan fejlődni gyermekének, ezért szerezze be ezt a játékot Ön is csöppségének. Az Educa játékok remek szórakozást garantálnak az egész családnak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helySpanyolország
A csomagolás méretei25*25*6 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.