Oktatójáték bőröndben Számolni tanulok Educa 64 darabos 4-5 évtől

Termék leírása

Oktatójáték bőröndben Számolni tanulok a spanyol Educa vállalat műhelyéből egy igazán kiváló ajándék kisfiúknak és kislányoknak 4-5 éves kortól. Ez a praktikus játék készlet 16 képkirakót rejt, melyek közül minden egyes képkirakó 4 darabból áll. Kis számolók a vidám állatkákkal díszített képkirakókon keresztül megimerkednek a matematika alapjaival, miközben egyszerű módon ismerkednek az összeadással és kivonással egyaránt. Ilyen módon fejlődik koncentrációjuk, logikus gondolkodásmódjuk és megkedvelik a matematikát. A 64 darabos készlet legmagasabb minőségű alapanyagból készült és a gyerekek többrétű fejlesztésére irányul. A praktikus bőrönd lehetőséget nyújt a kicsiknek kedvenc játékukat magukkal vinni kirándulásokra, nyaralásokra vagy akár csak a nagyszülőkhöz. 

Gyerekek a játék közben nem csupán jól szórakoznak és lefoglalják magukat, szórakoztató módon felesztik képességeiket és új ismeretekkel gazdagodnak. Az egyes elemeket gyerkőcének olyan sorrenben kell összeilleszteni, hogy az matematikailag helyes legyen. Ezek a nagyszerű oktatójátékok nagyrészben hozzájárulnak a fantázia, elképzelőerő serkentéséhez, gyerkőcben feléled a logikus gondolkodásmód egyaránt. Nagyon fontos, hogy gyermekeinket már korai fázisban fejlesszük oktatójátékokkal. Egyes elemei a kirakósnak nagyobb méretekben lettek kialakítva a könnyebb manipuláció érdekében.

A puzzle és fejlesztő játékok nagyon jó hatással bírnak a fantázia, elképzelőerő és manuális készség fejlődésére. Gyerekekben elmélyül a koncentráció hajlama, fejlődik finom motorikájuk, logikus gondolkodásmódjuk. A spanyol Educa kiváló gyártó cég, aki nemcsak szórakoztató, de oktató és fejlesztő gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Specializálódott elsősorban a puzzle és oktató gyerekjátékok gyártására.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor4 éves kortól
Származási helySpanyolország
Puzzle darabszám64
NyelvSpanish
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.