Orvosi kocsi elektronikus Medical Trolley Smoby hanggal és fénnyel és 16 kiegészítővel a kofferben

Termék leírása

Orvosi kocsi Medical Trolley a francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán nagyszerű ajándék minden kisfiú és kislány részére már 3 éves kortól, akik szívesen öltik fel a kis orvos szerepét. Orvosi kocsi EKG műszerrel és piros kofferrel kis orvosok számára számos orvosi eszközzel piros-türkíz színkombinációban tetszeleg, már az első pillantásra nagy sikert arat. Orvosi kocsi elektronikus modullal is működik, így világít és hangot is ad ki, hogy a játszadozás még életszerűbb legyen a kicsik számára. A kocsi két keréken gurul, a kis orvosok nagyon könnyen áttudják helyezni az egyik helyről a másikra, és neki is állhatnak a betegek kezelésének. 

A 16 kiegészítőbe különböző orvosi eszközök tartoznak, mint pl. fecskendő, mechanikus lázmérő 3 állítható értékkel különböző színekben, sztetoszkóp, olló, otoszkóp, reflex kalapács, üvegek, karkötő, dobozok, betegkártya, ragtapaszok és koffer. Az eredeti, fénnyel ellátott EKG készülék mechanikus cric-cric hanggal ellátott gombokkal van felszerelve. Az orvosi készülék valósághű hangokkal örvendezteti meg a gyerekeket, amelyek jellemzőek a páciens életfunkcióinak és pulzusszámának mérésére.

Játék orvosi kocsi tartós és minőségi műanyagból készült lekerekített élekkel, mely kellemes selymes érzést nyújt tapintásra. A kis orvos szerepébe bújt gyermek új ismeretekkel gazdagodik, megtanulja, hogy az egyes orvosi eszközök mire használatosak. Játékos módon közeledik a felnőttek világához, feléled felelősségtudata, megtanulja, hogy baleset esetén segíteni kell szeretteinek. Játszadozás közben fejlődik a finom motorika, kreativitás, elképzelőerő, több gyermek együtt való játszadozás közben fejlődik a kommunikáció, gyorsabban szocializálódnak. 

Méretei a kocsinak 31*32*55 cm, elektronikus modul 2xLR6 elemre működik, melyek nem képezik a csomag részét. A Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek31*32*55 cm
Termék magassága55 cm
A csomagolás méretei39*20*59 cm
Teljes hosszúság31 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Tömeg1,81 kg
NoteBattery: 2x LR6 not included
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.