Orvosi kocsi Medical Smoby bőrönddel és 16 kiegészítővel

Termék leírása

Orvosi kocsi gyerekeknek Medical kofferrel egy szép és modern játék minden gyerek részére, akik szeretnek orvososat játszani. Orvosi kocsi felszereléssel megörvendez kislányt és kisfiút egyaránt 3 éves kortól. A kocsi kis orvosok részére minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely sima a tapintásra. Minden éle ennek a gyerkőcök körében nagyon közkedvelt játéknak lekerekített, ezért is maximálisan biztonságos a gyerekek részére. Piros-fehér színkivitelezésben tündöklő játék és MEDICAL felirat szinte valósághű benyomását kelti ennek az orvosi kocsinak. Gyermek kiskocsi orvosi felszereléssel 56 cm magas, méretei 31*32*56 cm. Köszönhetően 2 kerekének könnyedén áthelyezhető és orvosa egyszerűen a betegei után tudja vinni magával házi beteglátogatásra.

Ehhez a mókás, de egyben oktató jellegű játékhoz tartozik sárga koffer, melyben minden szükséges felszerelés megtalálható, melyre minden kis orvosnak szüksége van a betegei kezeléséhez. A kofferben található fonendoszkóp, kalapács, olló, injekció, hőmérő, ragtapasz, orvosság, infúzió az azonnali és nelkülözhetetlen kezelés érdekében. Ezt mind szép rendben elhelyezheti kis sárga kofferben fogantyúval. Gyermek orvosi kiskocsi együtt 16 kiegészítőt tartalmaz, melyek a játékot még valósághűbbé varázsolják. Ezzel a nagyszerű játékkal gyermeke hosszú ideig fog játszani, persze a játékon kívül rengeteg új orvosi tudásra is szert tesz, megtanulja, hogy mi a teendő sérülés esetén, hogyan kell elsősegélyt nyújtani.

Gyermek kiskocsi kis orvosok részére sárga kofferrel a francia Smoby vállalat műhelyéből megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak. Műanyag, melyből a Smoby játékok készülnek, sima a gyermek kezecskéknek, bársonyos a tapintásra. Smoby játékok élei lekerekítettek, hogy a gyerekek a játékkal maximális biztonságban legyenek. Smoby híres francia vállalat, mely már éveken keresztül büszkélkedik minőségi és eredeti műanyag gyerekjátékok gyártásával. Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb európai kritériumoknak. Ha minőségi és biztonságos játékot keres csöppsége részére, akkor válasszon a francia Smoby vállalat műhelyéből.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*32*56 cm
Termék magassága56 cm
A csomagolás méretei39*19*58 cm
Teljes hosszúság31 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.