Orvosi rendelő az emberi test anatómiájával Doctor´s Office Smoby radiológia RTG-nel és látásvizsgálattal kétoldalú 65 kiegészítő

Termék leírása

A francia Smoby Doctor's Office emberi test anatómiájával ellátott orvosi rendelő nagyszerű ajándék minden kis jövendőbeli orvos részére 3 éves kortól. A modern gyermekorvosi rendelőben a gyerekek átélhetnek egy tipikus napot az orvosi rendelőben, barátai és testvérei körébe, de a szülők részt vehetnek az orvosi szerepjátékokban. Rendelkezésükre áll egy nagy széttárható fal, amely számos kiegészítőt és tevékenységi lehetőséget kínál. A radiológiai részlegen röntgenfelvételeket elemeznek, vagy a gyermekek sziluettjére helyezik őket, és így áttekinthető emberi csontvázat hoznak létre.

Megtanulják továbbá felismerni a test egyes részeit és tépőzárral különböző orvosi eszközöket rögzíteni hozzájuk, az egészséges táplálkozás szekcióban pedig megtudják, hogy a pácienseik aznap mit ettek. Emellett szemészekre is játszhatnak, és sokszínű állatok képeivel és speciális szemüveggel tesztelhetik a beteg látását. Megmérhetik a páciens magasságát (max. 1,20 m), lemérik a súlyát, sőt táblázat alapját meghatározhatják a születendő baba nemét. Ezenkívül egy vizsgálati eljárások ütemezésére szolgáló kerék, valamint praktikus dobozok az orvosi szerszámok tárolásához is részét képezik a játéknak. Az orvosi rendelő belső részét ambulancia motívumos ábrák, a külső oldalt pedig vidám szülők és gyerekek képei díszítik.

A 65 tartozékból álló gazdag készlet röntgenleleteket, mérleget, Medical fehér orvosi bőröndöt, hőmérőt, reflexkalapácsot, otoszkópot, sztetoszkópot, fecskendőt, orvosi szemüveget és dioptriavizsgáló szemüveget, orvosazonosító kártyákat, filctollat és orvosi jegyzetelőt, fiolákat, az egyes vizsgálatok szimbólumaival ellátott kártyákat, valamint az egészséges ételek ábráival ellátott kártyákat is tartalmaz. Ezeknek a kiegészítőknek köszönhetően a gyerekeknek reálisabb élményben lesz részük játék közben. Az összecsukható orvosi rendelő szilárd és minőségi kartonból és ellenálló műanyagból készült, fém kerettel rendelkezik, ennek köszönhetően nagyon stabil. A játék szétnyitva 111 cm magas és 135 cm hosszú, összecsukva hossza 41 cm, magassága 111 cm.

A színpompás ábrákkal teli játék hozzájárul az orvosokhoz való pozitív hozzáállás kialakításához és felkelti az orvostudomány iránti érdeklődést. A gyerekek megtanulják felismerni az emberi test részeit, az orvosi eszközök szerepét, elsajátítják az egészségügyi ellátás alapjait, miközben fejlődik finom motorikájuk, fantáziájuk és képzelőerejük. Gyakorolják a logikai gondolkodásmódot, nő önbizalmuk és játékos módon rengeteg új dologra derítenek fényt. A szerepjátékok által közelebb kerülnek a felnőttek világához, amely felelősségtudattal jár és csiszolják kommunikációs készségeiket. Az edukatív játék óvodai létesítményekbe is ideális.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek135*41*120 cm
Termék magassága120 cm
A csomagolás méretei52*14*61 cm
Teljes hosszúság135 cm
MágnesesIgen
Dupla falakIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,6 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.