Orvosi táska Large Coral Doctor Set Mon Grand Poupon Corolle hanggal 36-42 cm játékbaba részére 24 hó-tól

Termék leírása

Orvosi táska Large Coral Doctor Set Mon Grand Poupon játékbaba részére a francia Corolle vállalat műhelyéből pillanatok alatt meggyógyítja gyermeke kedvenc játékbabáját. Egyedüli webáruházként segítségére leszünk gyermekének kedvenc Corolle babáját kigyógyítani a magas lázból, náthából vagy más betegségből. Orvosi táska Large Coral Doctor Set 36-42 cm játékbaba részére csodálatos francia dizájnban pompázik és elsőosztályú alapanyagból készült. A szett 6 orvosi eszközt rejt - sztetoszkópot, fecskendőt, hőmérőt, vérnyomásmérőt, cseppeket és kötszert a karra. Az orvosi eszközök kis orvos vagy orvosnő részére még valósághű hanggal is szórakoztatják a kicsiket, így a játékbaba - páciens gyógyítása valósághű élményt nyújt a kis orvosok számára. 

 Ez a nagyszerű orvosi táska Large Coral Doctor Set egyedi dizájnban elsőosztályú alapanyagból készült és a babázást magasabb szintre emeli. Az orvosi eszközökkel való játék közben a kicsik közelebb kerülnek a felnőttek világához és rengeteg új tudnivalóval gazdagodnak. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. Kiváló kiegészítőnek köszönhetően komplex gondoskodást nyújthat gyermeke kis kedvencéről.

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • orvosi táska játékbaba részére
  • valósághű hangokkal
  • 36--42 cm játékbaba részére
  • 24 hó kortól
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei6*30*40 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,23 kg
Színfehér
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.