Összecsukható sport babakocsi Frozen Smoby 32-42 cm játékbabának 57,5 cm magas tolókar 24 hó-tól

Termék leírása

Összecsukható sport babakocsi Jégvarázs a francia Smoby vállalat műhelyéből stabil és erős babakocsi játékbabának, mely főleg a kislányok szivét nyeri el már 2 éves kortól. Babakocsi nagyon szép lila, kék és fehér szinkombinációban tetszeleg, ülőrésze minőségi textil huzatból készült Jégvarázs mesemotivummal és Anna és Elza hercegnők ábráival tarkitva. Szükség esetén nagyon könnyen levehető és tisztitható. Golf babakocsi köszönhetően az átgondolt kivitelezésének nagyon könnyen kezelhető, kislánya ha kirándulni indul vagy akár csak a parkba sétára, kedvenc babáját mindig magával viheti. Tolókar magassága 57,5 cm és 32-42 cm magas játékbabának lett tervezve. 

Erős fémszerkezet erős műanyaggal kombinálva garantálja a kényelmes és komfortos sétát a kedvenc játékbabával. A játékbabát a babakocsiban a 3-pontos biztonsági öv védi, igy nem kell aggódni, hogy a kis kedvenc akár kieshet séta közben. Gyerekek nagyon szeretnek babázni, szivesen fürdetik, etetik, öltöztetik, altatják vagy sétáltatják. Játék közben közelebb kerülnek a felnőttek világához, feléled felelősségtudatuk, fejlődik kommunikációs és nyelvi készségük. Méretei az összecsukható babakocsinak 25*50*57 cm, súlya csupán 1 kg és nagyon helytakarékos. Játékbaba nem képezi a csomag részét. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi és egyedi külcsínben és funkcionalitásban pompázó gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. A piacvezető cég játékai minőségi és egészségre ártalmatlan műanyagból készülnek, melyek megfelelnek az európai minőségi szabványoknak. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor24 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek25*50*58 cm
Termék magassága58 cm
A csomagolás méretei12*15*64 cm
Teljes hosszúság50 cm
Tolókar magassága58 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,0 kg
Színlila
Ajánlott baba magasság32 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.