Pad gyerekeknek KidBench Smoby zöld/kék/piros UV védelemmel 18 hó-tól

Termék leírása

A KidBench gyermek pad a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy igazán remek kiegészítő az udvarra, mely már 18 hónapos kortól nyújt kényelmes pihenést a gyerkőcöknek. Padocska 3 színkombinációban kapható, mégpedig zöld, kék és piros színekben, így izlésének megfelelően választhat 1 színkombinációt. Az UV védelemnek köszönhetően évek hosszú során át is megtartja élénk színkivitelezését, nem fakulnak ki a színek. A padocska kétszemélyes, tökéletes választás kertbe, udvarra, teraszra, de akár gyerekszoba hasznos éke is lehet. Ez a bájos lóca nagyszerűen kiegészíti a Smoby gyerek házikókat, illetve további kerti kiegészítőhöz is tökéletesen fog passzolni, mint a KidChair kisszékhez, KidStool taburetthez és KidTable asztalkához.

A padocska elsőosztályú műanyagból lett megalkotva köszönhetően a legmodernabb Blow Molding gyártási eljárásnak. Ez a technológia garantálja a Smoby termékek magas ellenállóságát és stabilitását. A kispad stabil, robosztus lábai a beltéri mókához is megfelelően lettek kialakítva. Élei lágyan lekerekítettek, így gyermekeit játék közben biztonságban fogja tudni, a műanyag felület bársonyos a tapintásra. Pad teherbírása 50 kg, az ülőrész magassága 27 cm, tehát a legkisebbek is kényelmesen rátudnak huppanni. Méretei a padnak 63*34*27 cm, teljes hossza 63 cm. Pad súlya 1,6 kg, helytakarékos, szükség esetén könnyen áthelyezhető.

Smoby gyermek pad nagyszerű lehetőség gyermekét megtanítani a helyes ülésmódra. A padon több gyerkőc is elfér, nem csupán móka közben tudják majd kihasználni, de étkezés során, vagy akár kerti bulin is hasznos kiegészítőnek bizonyul. Ha gyerkőce a nagy móka közepedte elfáradna a paodcskán nem csupán ülve, de akár fekve is megpihenhet. Modern ülőpad rengeteg helyzetben kihasználható az év minden időszakában. 

Neves francia Smoby vállalat minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. A Smoby játékok műanyaga erős, tartós, de egyben lágy, selymes és bársonyos a tapintásra. Minden Smoby termék éle lekerekített, hogy gyermekeit játék közben elkerülje az esetleges sérülés veszélye. Smoby játékok színkivitelezése serkentően hat a gyerekek elképzelőerejére és fantáziájára.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek63*34*27 cm
A csomagolás méretei33*10*64 cm
Ülőfelület magassága27 cm
Teljes hosszúság63 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,6 kg
Maximum terhelés50 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.