Padlóburkolat minden Smoby házikóhoz vagy terasz és járda kialakítására 6 négyzetből álló szett 45*45 cm/1,2 m2

Termék leírása

Minőségi padlóburkolat megfelelő minden kerti házikóhoz a francia Smoby vállalat műhelyéből. Az új padlóburkolat kényelmesebb és valósághűbb élménnyel gazdagítja a gyerkőcöket. A csomagban 6 darab négyzet található, minden egyes négyzet méretei 45*45 cm és összeillesztve 1,2 m2 felületet adnak ki. A négyzetek többrétűen kihasználhatóak - ház körüli terasz vagy akár járda kialakítására is tökéletesek. Az egyes négyzetek összeillesztése egyszerű és zökkenőmentes, klipsz-zár rendszernek köszönhetően szerszámra sincs szükség. 

Padlóburkolat 100% újrahasznosítható elsőosztályú műanyagból készült, mely nem szennyezi a környezetet sem. Légáteresztő és védőfelületet képez a házikó és a talaj közt, a kis kuckó belterét otthonosabbá és praktikusabbá is varázsolja, hisz a kicsik sima és tiszta talajon tudnak mozogni. Anti UV védelemmel van kezelve, színvilágát éveken keresztül is megtartja. Színben és kivitelezésben harmonizál a Smoby házikókkal, serkentően hat a fantázia és képzelőerő fejlődésére. Házikóhoz tartozó egyedi kiegészítők nagyon fontosak a gyerekek számára, hisz minél különlegesebb a házikó külalakja, annál nagyobb örömmel fognak benne játszadozni hosszú időn keresztül. Minden egyes tartozék és kiegészítő újabb és újabb lehetőséget kínál a csöppségeknek a feledhetetlen mókára.

Smoby egy neves francia vállalat, mely minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok erős, stabil műanyagból készülnek, melyek egyben lágyak és finomak, bársonyosak a tapintásra. Minden egyes játék éle lágyan lekerekített, hogy a gyerekek biztonságosan tudjanak játszani, védve legyenek az esetleges sérülésektől. Smoby játék a legjobb választás, ha gyermeke arcára mosolyt szeretne csalni. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor24 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek6x 45*45*2 cm
Termék magassága2 cm
A csomagolás méretei48*11*49 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note1,2 m2
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO4333 Krhlička
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.