Ivó palack bidon dupla falú Stainless Steel Straw Cup Beaba Windy Blue 250ml kék rozsdamentes acélból 8 hó-tól

Termék leírása

A dupla falas Bidon palack Stainless Steel Straw Cup a francia Beaba gyártó műhelyéből gyerekeknek 8 hónapos kortól alkalmas. A rozsdamentes acélból készült palack erős és tartós, űrtartalma 250 ml. Tökéletesen zár, nem csurog, nem csöpög, ezért ideális a séták során. Két praktikus fogantyúval és szívószállal van ellátva, így a folyadékpótlás még szórakoztatóbb lesz. A puha szívószál nem sérti a kicsik ínyét sem.

A rozsdamentes acél és dupla falas kivitelezés megtartja az palackban tárolt italok hőmérsékletét és frissességét. A szülők biztosan értékelik majd a levehető fogantyúkat, így a gyerkőcök a későbbiek során azok nélkül is használhatják a palackot. A palack anyaga egészségre ártalmatlan és megfelel az ökológiai elvárásoknak is. A kék Bidon Beaba palack tisztítása egyszerű, kézzel vagy mosogatógépben is lehetséges, enyhe tisztító programon.

A francia Beaba márka 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Szabadalmazott termékei tetszetős külcsínnel vannak ellátva és megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik. Ikonikus termékei a legigényesebb szülők elvárásait is kielégítik.

Jellemzői:

  • palack szívószállal
  • rozsdamentes acélból
  • dupla falas kivitelezés
  • 8 hónapos kortól
  • 250 ml űrtartalom
  • levehető fogantyúk
  • modern francia dizájn
  • innovatív minőségi termék
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor8 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek12*8*16 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Tömeg0,21 kg
Térfogat250 ml
Színkék
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...