Játékkonyha gofrisütővel a hegyi nyaralóban Winter Chalett Smoby tűzhellyel palacsintával és 30 kiegészítővel

Termék leírása

Winter Chalett hegyi nyaraló palacsintázó a francia Smoby gyártótól karácsonyi hangulatot teremt a szobácskákban. A játék gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott és egy valódi karácsonyi vásár hangulatát idézi fel, ahol finom palacsinták és gofrik illatoznak. A kicsik rendelkezésére áll egy tűzhely, palacsintasütő serpenyő fordítólapáttal és nyitható fekete gofrisütő, amely 2 gofrit süt egyszerre. A háttérben egy csodás hegyi nyaraló fenyővel teszi szebbé a környezetet. A kis szakácsoknak elegendő hely áll rendelkezésükre nem csak a palacsintakészítéshez, de az egyes eszközök tárolására is.

A gazdag felszerelés 30 kiegészítőt tartalmaz, ezek között 2 bagolymintás tányér, villák, kések, kanalak, 2 pohár, 2 tejszín habcsók, 2 csésze, kancsó, palacsintasütő serpenyő fordítólapáttal, 2 gofri, csokiöntet, porcukor, pénzérmék, palacsinta és süti is megtalálható. Valamennyi eszköz segíti a karácsonyi finomságok készítését. A begyűjtött pénzt a gyerekek a perselyben tárolják, és a nap végén megszámolják a bevételt. A játék éveken át kitart, és remekül kiegészíti a Smoby konyhákat és szupermarketeket.

A Winter Chalett hegyi nyaraló palacsintázó valósághű élményeket kínál a szerepjátékok közben, több gyerkőc játékát is lehetővé teszi, aki így együtt szórakoznak, csevegnek, és elsajátítják az egyes konyhai eszközök használatának fortéjait. A szerepjátékok által közelebb kerülnek a felnőttek világához, ahol szabad teret kap a gyerekek fantáziája és képzelőereje, miközben nő a felelősségtudat, fejlődik a finom motorika, logikai gondolkodás és kommunikációs készség. A játék méretei 46*25*39 cm.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek46*25*39 cm
Termék magassága39 cm
A csomagolás méretei53*35*15 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,29 kg
Színbarna
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO978 Jahody so šľahačkou,ECO930 Potraviny v sieťke,ECO934 Zelenina a ovocie v sieťke,ECO933 Konzervy a balené potraviny
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.