Plüss panda játékbaba Yuna Panda Les Kalines Kaloo 30 cm ajandékdobozban 12 hó-tól

Termék leírása

Plüss panda játékbaba Yuna a francia Kaloo vállalat legújabb Les Kalines kollekciójából boldoggá tesz minden kislányt 12 hónapos kortól. Vidám panda nagy pocakkal csodaszép rózsaszín színárnyalatban tündököl, lábain arany színű masnival díszített cipellőt visel, nyakát pedig modern fehér nyakdísz védi. Magassága 30 cm. Pihe-puha gyerekjáték magasan minőségi plüssből kellemes érzést nyújt a bababőrnek, minden kislány első pillantásra beleszeret. Lábacskáit arany és rózsaszín minták díszítik. 

A plüssi elegáns ajándékcsomagolásban kapható, így praktikusságának köszönhetően már nem kell más csomagolást keresnie, egy gonddal kevesebb és csöppségét bájos játékkal lepheti meg. A Les Kalines kidás 6 darab egyedi plüss figurát rejt magába innovatív alapanyagból, melynek köszönhetően gyermeke új tapasztalatokat szerez a tapintási készség feljesztése terén. A Kalines plüssik saját egyéniséggel és gondosan kivitelezett részletekkel rendelkeznek, melyeknek köszönhetően eltérnek a klasszikus játékbabáktól. Elegáns kivitelezés lágy kislányos színekben minden kislányt levesz a lábairól és örömmel veszik karjaikba legújabb legjobb barátjukat. 

A francia Kaloo vállalat már 20 éve van jelen a piacon és csodaszép pihe-puha plüss játékok gyártásával foglalkozik legkisebbek számára egyedi dizájnban minőségi alapanyagokból. Kaloo játékokban megjelenik a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, a játékoknak meg kell feleni az európai előírásoknak, így biztosítva van a maximálisan minőségi és biztonságos végtermék, melyeknek köszönhetően versenytárs mentesek a piacon. Kaloo cég oda figyel a gyerekek vágyaira és szükségleteire, ezért is érzik a gyerekek a Kaloo játékok közt kellemesen és biztonságban magukat. Gyerekjátékok tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott mosásuk fehérítő és keményítő nélkül, hogy a minőség és szép szín megmaradjon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Termék magassága30 cm
A csomagolás méretei19*10*29 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.