Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus szürke dupla

Termék leírása

Dupla ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus szürke színben kiváló segítség a többgyermekes háztartásba, hisz rengeteg időt fog spórolni és ezentúl gyerkőceinek gyorsan és egyszerűen fog finom ételeket készíteni. A Beaba Babycook® Duo Plus ételpárolóban és turmixgépben egyszerre két fogás is elkészíthető, vagy nagyobb adag egy adott püréből. A dupla Beaba ételpároló és turmixgép használata egyszerű, gyors és rengeteg időt tud vele spórolni, melyet csöppségére tud fordítani. A dupla ételpároló és turmixoló Beaba Babycook® Duo Plus főleg ikerbabás és különböző életkorú gyermekes családoknál válik óriási segítséggé. Ha nagyobb gyerkőceit szeretné meglepni mindenféle finomsággal, szintén kellemes cslódás éri a Beaba dupla ételpároló és turmixgép használata közben. Az egyik kehelyben például elkészíti a tésztafélét vagy burgonyapürét, a másikban pedig vitamindús zöldségeket tud párolni köretként. A Beaba Babycook® Duo Plus-ban való párolás egy nagyon egészséges módja az ételek elkészítésének, mert megtartja az ételek ízét, vitamin és ásványi anyag tartalmát, melyek nélkülözhetetlen a csecsemők megfelelő fejlődéséhez.

Egyszerű elkészítés

dupla kehellyel kialakított Beaba Babycook® Duo Plus ételpároló játszva gondoskodik majd az egészséges és ízletes finomságok elkészítéséről az egész család számára. Beaba ételpároló és turmixgép 4 az 1-ben konyhai robot, mely párol, turmixol, kiolvaszt és felmelegít. Köszönhetően a két kehelynek, melyek összűrtartalma 2200 ml, lehetővé teszi a robotgépben való több fogás vagy nagyobb adagok elkészítését is egyszerre. A Beaba ételpároló csomagja tartalmaz két kelyhet 2200 ml összűrtartalommal, ciklon hatású pengéket, kis keverőkanalat és szűrő fedelét, illetve egyszerű “easy clip”lezárási rendszerrel szolgál és egy funkciókapcsoló gombbal működtethető az egész készülék. Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus tisztítása egyszerű és gyorsan újra használhatóvá válik. Apuka és nagyszülők is könnyedén elsajátítják a készülék használatát.

Beaba

A Beaba márka Franciaországból származik és már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi konyhai segédeszközöket és termékeket gyermekekről való gondoskodáshoz. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Minden gyermekápolási termék minőségi és kezelésük egyszerű. Francia Beaba gyártó számos díjjal és elisméréssel büszkélkedik szakértői zsűritől és elégedett szülőktől egyaránt.

Jellemzői

  • ételek egyszerű és gyors elkészítése
  • két kehely 2200 ml összűrtartalommal
  • egyszerre nagyobb adag étel elkészítésére alkalmas
  • párolás és gyors turmixolás
  • bébiételek készítésére alkalmas
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek38*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei42*19*25 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
Tömeg L1100 ml + 1100 ml
NoteBPA free
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.