Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus neón dupla

Termék leírása

Dupla ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus neón részletekkel kiegészítve kiváló segítség a többgyermekes háztartásba, hisz rengeteg időt fog spórolni és ezentúl gyerkőceinek gyorsan és egyszerűen fog finom ételeket készíteni. A Beaba Babycook® Duo Plus ételpárolóban és turmixgépben egyszerre két fogás is elkészíthető, vagy nagyobb adag egy adott püréből. A dupla Beaba ételpároló és turmixgép használata egyszerű, gyors és rengeteg időt tud vele spórolni, melyet csöppségére tud fordítani. A dupla ételpároló és turmixoló Beaba Babycook® Duo Plus főleg ikerbabás és különböző életkorú gyermekes családoknál válik óriási segítséggé. A Beaba ételpárolónak köszönhetően a dupla teher dupla örömmé is válik. Az egyik kehelyben például elkészíti a tésztafélét vagy burgonyapürét, a másikban pedig vitamindús zöldségeket tud párolni köretként. A Beaba Babycook® Duo Plus-ban való párolás egy nagyon egészséges módja az ételek elkészítésének, mert megtartja az ételek ízét, vitamin és ásványi anyag tartalmát, melyek nélkülözhetetlen a csecsemők megfelelő fejlődéséhez.

Egyszerű elkészítés

dupla kehellyel kialakított Beaba Babycook® Duo Plus ételpároló játszva gondoskodik majd az egészséges és ízletes finomságok elkészítéséről az egész család számára. Beaba ételpároló és turmixgép 4 az 1-ben konyhai robot, mely párol, turmixol, kiolvaszt és felmelegít. Köszönhetően a két kehelynek, melyek összűrtartalma 2200 ml, lehetővé teszi a robotgépben való több fogás vagy nagyobb adagok elkészítését is egyszerre. A Beaba ételpároló csomagja tartalmaz két kelyhet 2200 ml összűrtartalommal, ciklon hatású pengéket, kis keverőkanalat és szűrő fedelét, illetve egyszerű “easy clip”lezárási rendszerrel szolgál és egy funkciókapcsoló gombbal működtethető az egész készülék. Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Duo Plus tisztítása egyszerű és gyorsan újra használhatóvá válik. Apuka és nagyszülők is könnyedén elsajátítják a készülék használatát.

Beaba

A Beaba márka Franciaországból származik és már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi konyhai segédeszközöket és termékeket gyermekekről való gondoskodáshoz. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Minden gyermekápolási termék minőségi és kezelésük egyszerű. Francia Beaba gyártó számos díjjal és elisméréssel büszkélkedik szakértői zsűritől és elégedett szülőktől egyaránt.

Jellemzői

  • ételek egyszerű és gyors elkészítése
  • két kehely 2200 ml összűrtartalommal
  • egyszerre nagyobb adag étel elkészítésére alkalmas
  • párolás és gyors turmixolás
  • bébiételek készítésére alkalmas
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia dizájn
Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek38*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei42*19*25 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
Tömeg L1100 ml + 1100 ml
NoteBPA free
Színfehér
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...