Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® piros

Termék leírása

Ételpároló turmixgéppel Beaba Babycook® piros színben kiváló segítség a háztartásba, ezentúl gyerkőceinek gyorsan és egyszerűen fog finom püréket készíteni. Elsőosztályú francia minőség és dizájn a Beaba márkától minden modern konyha éke lesz. A hozzátáplálás a Beaba Babycook®-ban készített bébiételekkel a születés utáni pár hónapban megkezdhető. A Beaba ételpároló és turmixgép használata egyszerű, gyors és rengeteg időt tud vele spórolni, melyet csöppségére tud fordítani. A Beaba Babycook®-ban való párolás egy nagyon egészséges módja az ételek elkészítésének, mert megtartja az ételek ízét, vitamin és ásványi anyag tartalmát, melyek nélkülözhetetlen a csecsemők megfelelő fejlődéséhez. A minőségi ciklon hatású pengék alaposan összeturmixolják a gyümölcs és zöldség alapanyagokat és a püré állagú ételek szilárdságát a kisbaba fogazatához mérten készíti el.

Egyszerű elkészítés

Beaba Babycook® rengeteg időt spórol meg friss és ízletes ételek elkészítésével. Az ételek elkészítése maximum 15 percet vesz igénybe párolással és turmixolással együtt. A pároló kehelybe elegendő a gyümölcsöket és zöldségeket belehelyezni, az egységbe pedig a vizet beleönteni. Ezek után anyuka vagy apuka a megfelelő gomb megnyomásával elindítja a párolás funkciót, vár pár percet, majd kiönti a felesleges vizet a tartályból és a megpárolt ételt egyszerűen gomb megnyomásával gyorsan pépesre turmixolja. Beaba Babycook® ételpároló és turmixgép párol, turmixol, kiolvaszt és felmelegít. Köszönhetően a nagyobb kapacitású kehelynek akár több adag is elkészíthető egyszerre csemetéinek, melyeket a hútőszekrényben vagy fagyasztóban el is tud tárolni. A Beaba ételpároló csomagában talál 1100 ml űrtartalmú kelyhet, pengéket a turmixoláshoz, kis keverőkanalat és szűrő fedelét, illetve egyszerű lezárási rendszerrel szolgál “easy clip”, funkciókapcsoló gombbal irányítható az egész készülék. Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® tisztítása egyszerű és gyorsan újra használhatóvá válik. Apuka és nagyszülők is könnyedén elsajátítják a készülék használatát.

Beaba

A Beaba márka Franciaországból származik és már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi segédeszközöket az ételpárolóktól kezdve egészen a gyermek napszemüvegekig. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Minden gyermekápolási termék innovatív és kezelésük egyszerű. Francia Beaba gyártó számos díjjal és elisméréssel büszkélkedik szakértői zsűritől és elégedett szülőktől egyaránt, ugyanez az érzés járja át majd Önt és gyermekeit egyaránt.

Jellemzői

  • ételek egyszerű és gyors elkészítése
  • párolás és gyors turmixolás
  • bébiételek készítésére alkalmas
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek24*18*24 cm
Termék magassága24 cm
A csomagolás méretei28*20*25 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,8 kg
Tömeg L1100 ml
Színpiros
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.