Ételpároló és turmixgép Beaba Babycook® Original Plus szürkés-kék dupla

Termék leírása

Dupal ételpároló és turmixgép Babycook® Originál Plus lágy szürkés-kék színben lett kialakítva és 6 szuper funkcióval rendelkezik. Konyhai robotgép 6in1 a francia Beaba márkától 15 perc alatt készít finom és ízletes bébiételeket és jelentősen megkönnyíti a hozzátáplálási időszakot. Dupa ételpároló és turmixgép Beaba minden konyhában megtalája a helyét és még kis helyen is elfér. Kezelése és tisztítása egyszerű, apukáknak és nagyszülőknek sem fog gondot okozni kis szeretteik számára finomságokat készíteni. A Beaba ételpárolóban való főzés egy nagyon egészséges módja az ételek elkészítésének, mert megtartja az ételek ízét, vitamin és ásványi anyag tartalmát, melyek nélkülözhetetlen a csecsemők megfelelő fejlődéséhez. Dupla ételpároló Babycook® Originál Plus minőségi ciklon pengéi megfelelően gondoskodnak az étel tökéletes pépes állagáról.

6 funkció egyben

Dupla ételpároló Babycook® Originál Plus a francia Beaba márkától egy többfunkciós konyhai robotgép, mely 6 funkcióval könnyíti meg majd az életét: párol, turmixol, kiolvaszt, melegít, sterilizál és még a cumisüveg tejecskével is felmelegíthető benne. Vezérlése egy kapcsológombbal van megoldva, mely két helyzetbe állítható a szerint, hogy főzni vagy turmixolni szeretne. A Beaba turmixgép a gyümölcsök és zöldségek pépesítése után automatikusan magától kikapcsol, nem szükséges szemmel tartania. A dupla Beaba ételpárolhoz 800 ml űrtartalommal rendelkező kehely tartozik, mely akár több adag ízletes bébiétel elkészítésére is alkalmas. A praktikus tárolódobozok lehetővé teszik a kész bébiétel hűtőszekrényben vagy fagyasztóban való tárolását, majd szükség esetén a Beaba pároló segítségével étel kiolvasztható és újramelegíthető. A forradalmi ételpároló és turmixgép egyben sterilizál és még a cumisüveget is felmelegíti. Praktikus konyhai robotgép Beaba pillanatok alatt felmelegíti a tejecskét akár éjjel is csöppsége számára.

Beaba

A Beaba márka Franciaországból származik és már 1989 óta hozza el a kisgyermekes háztartásokba a forradalmi konyhai segédeszközöket és termékeket gyermekekről való gondoskodáshoz. A Beaba márka tervezői törekednek a legminőségibb termékek megtervezésére és megalkotására. Minden gyermekápolási termék minőségi és kezelésük egyszerű. Francia Beaba gyártó számos díjjal és elisméréssel büszkélkedik szakértői zsűritől és elégedett szülőktől egyaránt.

Jellemzői

  • ételek egyszerű és gyors elkészítése
  • párolás és gyors turmixolás
  • egyszerre nagyobb adag étel elkészítésére alkalmas
  • 6 funkció egyben
  • sterilizálja az ételt és felmelegíti a tejecskét a cumisüvegben
  • bébiételek készítésére alkalmas
  • attraktív és modern francia dizájn
  • elsőosztályú francia minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Származási helyFrancia gyártmány
Méretek27*14*33 cm
Termék magassága33 cm
A csomagolás méretei28*16*27 cm
ElektromosIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,6 kg
Tömeg L800 ml
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.