Pedálos gokart Go Kart Rocker Fire triker Exit Toys felfújható kerekekkel 6 évtől

Termék leírása

Pedálos gokart Go Kart Rocker Fire triker a holland Exit Toys műhelyéből egy szupergyors és könnyen kormányozható verseny járgány gyerekeknek 6 éves kortól. Stilusos gokárt nagyon szép fekete kivitelezésben tüzes lángok motivummal azonnal felkelti a kis versenypilóták figyelmét. A szabadalmaztatott kormányrendszer és az alacsony ülések lehetővé teszik a gyermekek számára, hogy kanyarodáskor is tökéletesen uralják a jármű haladását. A csúcskategóriás, széles tapadású felfújható abroncsok kiváló menettulajdonságokat és tapadást biztosítanak minden úton.

A gokart a legjobb minőségű galvanizált acél vázzal van felszerelve, melynek köszönhetően hosszú évekig kitart. A gyermek úgy szabályozza a gokart irányát, hogy a súlyát az ülésen áthelyezi, miközben az ülés mindkét oldalán karok támasztják alá. Ergonomikus ülőke magasitott háttámlával kényelmes és biztonságos haladást biztosit. A minőségi, védett lácmeghajtással működtetett pedálok a kis járgány elülső részében találhatók, a gyerkőc gokartozás közben a csúszásmentes pedálokat hajtja. A hátsó kerekek sárhányóval vannak fedve, igy a gyerekek ruhácskája védve lesz a lehetséges szennyeződéssel szemben.

Holland Exit Toys márka már hosszú évek óta halmozza el kicsiket és nagyokat elsőosztályú outdoor termékekkel. Exit Toys termékek megfelelnek a legszigorúbb EU-s normáknak és szabványoknak, TÜV, CE, EN71 tanúsitványokkal rendelkezik. Stabil és gyors gokart valódi holland stilusban lehetőséget nyújt fiúknak és lányoknak a friss levegőn sportolni, versengeni együtt barátaikkal. Gokárton való haladás közben erősitik kéz- és lábizmaikat, megtanulják a távolságot felmérni és fejlesztik egyensúlyérzéküket.

Jellemzői:

  • galvanizált acél konstrukció
  • stabil 3-kerekű rendszer
  • felfújható abroncsok
  • figyelmeztető zászló
  • teljes súlya 22 kg
  • teljes teherbirása 70 kg
  • gyermek legkisebb magassága 120 cm
  • teljes méretei 120*58*67 cm
  • holland Exit Toys márka


Ezt az árut higiéniai okokból nem lehet visszaküldeni, ha a védőcsomagolásból kivették.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor6 éves kortól
Származási helyHolland gyártmány
Méretek120*58*67 cm
Tömeg22 kg
Maximum terhelés70 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.