Pedálos traktor Claas Celtis BIG pótkocsival

Termék leírása

A BIG márkájú gyerek traktor az eredeti minta Claas Celtis szerint készült. A tanúsítvánnyal ellátott pedálos traktor három éves kortól alkalmas a gyerekeknek, stabilitása tökéletes, tehát nem kell féltenie kisgyerekét. A Claas Celtis lábbal hajtós traktor a BIG márka terméke együttműködésben a CLAAS Celtis Loader + Trailer, részletesen átdolgozott és hitelesen kivitelezett. A Big traktor ülése beállítható – egyszerű módon közelebb húzható, vagy eltávolítható a kormánytól és a pedáloktól, vagy magasságban is állítható, így az ülés igazodik a gyermek korához és szükségleteihez. Az ülés kényelmes, ergonomikusan kialakított háttámlával is rendelkezik. Hagyományos duda is helyet kapott a kormányon, tehát szükség esetén a kis sofőr felhívhatja magára a figyelmet. A zöld traktor teherbírása 50 kg, úgyhogy a kicsi használhatja gyakorlatilag addig, amíg ki nem növi.

A jármű csúszásmentes pedálokkal és lánccal van felszerelve, amely ha fellazul, könnyedén megfeszíthető egy beépített berendezéssel. A láncmeghajtás biztonságosan el van rejtve, védett portól és szennyeződésektől, melyek belekerülhetnének. A gyermekjármű csodálatos valóságos színei UV védelemmel vannak ellátva, hogy a nap ne tegyen kárt bennük. Biztosító csap segítségével a traktorhoz egy nagy pótkocsi van kötve, melynek teherbírása 25 kg. Ez elegendően nagy méret homok, vagy bevásárlás fuvarozására. Nagy, működő homlokrakodó is helyet kapott a járgány elején, így a kicsi pakolhat rakományt egészen 3 kilogramm súlyig. A felhasznált, egészségre nem káros anyagok újrahasznosíthatók, tehát környezetbarátok. A BIG márka termékeire 3 éves jótállást nyújt.

Az alkalmazott gyártási technológiák garantálják a termék biztonságosságát a gyermekekkel szemben. A gyermek traktor minden éle legömbölyített, ez minimalizálja a sérülések kockázatát. A BIG termékek független intézetek által teszteltek és kihangsúlyozzák a termékek minőségét. A robusztus traktor homlokrakodóval és pótkocsival Claas Celtis két biztonsági tanúsítvánnyal is rendelkezik - GS és TÜV Rheinland. A német BIG márka csúcsminőségű játékokat gyártó cég, melyek nemzetközi szinten is díjazottak. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az erő, tartósság és robusztusság – pontosan ezek a jellegzetes elemei ennek a márkának. A Big márka nagy hangsúlyt helyez termékei biztonságosságára, a felhasznált anyagok nemcsak kiváló minőségűek, de az egészségre is ártalmatlanok. Összetéveszthetetlen dizájn, modern gyártási eljárások és játékok, melyek megfelelnek a gyerekek követelményeinek – ez a BIG márka.

Jellemzői

 • pedálos traktor kisfiúknak
 • 3 éves kortól alkalmas
 • tökéletes stabilitás
 • állítható ülés
 • hagyományos duda  
 • teherbírás 50 kg
 • csúszásmentes pedálok
 • láncmeghajtás
 • valódi traktorral egyező szín UV védelemmel
 • ráköthető pótkocsi 25 kg teherbírással
 • nagy homlokrakodó
 • egészségre nem káros anyagok
 • garancia 3 év
 • minőségi német termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek169*46*54 cm
Termék magassága54 cm
A csomagolás méretei102*52*47 cm
Teljes hosszúság169 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,6 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
gift SS2024BIG55801 Nákladné auto,BIG55802 Bager,BIG55803 Nakladač
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.