Pedálos traktor Fendt BIG láncmeghajtással, platóval és dudával

Termék leírása

A pedálos Fendt traktor a neves német BIG vállalat műhelyéből egy igazán egyedi gyermek járgány kicsiknek már 3 éves kortól. Az igazi Fendt GT traktor inspirálta. A gyártás folyamán odafigyeltek az apróságokra is, amelyek a valóságos élményt még fokozzák a játék során. A traktor elején helyezkedik el egy dönthető plató, ahová a gyerekek berakhatják szerszámaikat, vagy az építőanyagot.  A plató függőleges oldalai lenyithatók és így 4 oldalas kocsiból egyenes szállító felület lesz. Az integrált láncmeghajtásnak köszönhetően a traktor vezetése nagyon egyszerű, az elinduláshoz nem szükséges nagy erő. Éppen ezért a Fendt traktor tökéletes a legkisebbeknek. A traktor ülése 3 helyzetben állítható, így minden kicsi igényéhez alkalmazkodik és hosszú éveken keresztül használhatják.

A BIG gyerek traktor teherbírása 50 kg. A traktorhoz tartozik egy mechanikus duda, mellyel a gyerekek jelzik érkezésüket az építkezésre. A jármű csúszásmentes pedálokkal és lánccal van felszerelve, amely ha fellazul, könnyedén megfeszíthető egy beépített berendezéssel. A láncmeghajtás biztonságosan el van rejtve, védett portól és szennyeződésektől, melyek belekerülhetnének. A traktor méretei 102*46*54 cm. Ha a gyerekek mesterségeket játszanak, fejlődik fantáziájuk, megközelítik a felnőttek világát. Manuális tevékenységnél mikor pedáloznak, vagy a rakományt helyezik fel, a gyerekek erősítik izmaikat és finom motorikájukat. A BIG traktor nemcsak szórakoztató játék, hanem eszköz is, mely elősegíti a gyermek fejlődését. 

A BIG egy neves német gyártó cég, mely világméretben tölt be vezető szerepet a csúcskategóriás műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbólumuk a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemzők minden BIG gyerekjátékra. A Fendt traktort pótkocsival a TÜV Rheinland német felügyelő hatóság tesztelte összhangban a szigorú biztonsági GS szabványokkal. A gyártás során felhasznált anyagok kiváló minőségűek és újrahasznosíthatók. A gyerektraktorhoz kivételes 3 év garancia jár. A műanyag különleges UV szűrőt tartalmaz, melynek köszönhetően a traktor megtartja szép, ragyogó színeit hosszú éveken keresztül. Ezért a BIG gyerek traktor nagyszerű befektetés.

Jellemzői

  • gyerek traktor vintage stílusban
  • gyerekeknek 3 éves kortól alkalmas
  • szétnyitható plató
  • láncmeghajtás
  • állítható ülés
  • teherbírás 50 kg 
  • csúszásmentes pedálok 
  • méretek 102*46*54 cm
  • különleges UV szűrő
  • minőségi német termék  
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyNémetország
Méretek102*46*54 cm
Termék magassága54 cm
A csomagolás méretei89*50*47 cm
Teljes hosszúság102 cm
Hangot kiadóIgen
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg9,3 kg
Maximum terhelés50 kg
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.