Pedálos traktor GM Tehénkés mintáva Smoby pótkocsival fehér-fekete

Termék leírása

Smoby lábbal hajtós gyerek traktor kistehén stílusban pedálokkal és zöld pótkocsival egy egyedi traktor gyerekeknek. Nagyobb méretű. Gyerekeknek megfelel 3 és 8 éves kor között. Ez a Kistehenes traktor gyerekeknek fehér színű fekete foltokkal, fekete kerekekkel és zöld pótkocsival, vidám képekkel. A GM Tehénkés gyermekjármű fel van szerelve erős üléssel, amely előre és hátra állítható, valamint elforgatható kormánnyal. Az ülés magassága a talajtól 37 cm. A leakasztható pótkocsinak köszönhetően a kicsi szállíthat homokot, köveket vagy bármi más dolgot. Minden egyes tartozéka garantálja, hogy gyermeke hosszú órákat tölt majd kint a friss levegőn játékkal. Szilárd konstrukcióval rendelkezik, amely strapabíró műanyagokból készült.

Lenyűgöző 136 cm hosszal ez egy pompás nagyméretű játék minden fiúnak, vagy kislánynak, amivel tengernyi mókát élhet át. A traktor szélessége 45 cm és a talajtól való magassága 56 cm. Könnyű pedálozni, láncmeghajtású, mint a kerékpár. Kerekei a kormány elfordításával irányíthatók. A gyerek traktor előnye, hogy segíti a gyermek testi fejlődését, valamint erősíti a lábakat és az egész testet. Fejleszti a gyermek általános fizikai képességeit, és nem utolsó sorban rengeteg időt tölt játékkal kint a szabadban. Egy pedálhajtású traktor biztosan minden kisfiú álma. A traktor rengeteg lehetőséget nyújt játszáshoz, akár segítséggel a kerti munkáknál, vagy ha a kicsi farmert vagy építészt játszik. A gyerek traktor teherbírása 30 kg.

Kiváló minőségű francia termék ellenálló tulajdonságokkal. Anyaga erős és hosszú évekig olyan marad, mint újkorában. A lábbal hajtós gyerek traktor mind a 4 kereke rögzített. Az első és hátsó kerekek átmérője különböző. A GM Tehénkés gyerek traktor kinézetre olyan, mint a valóságos traktor másolata elbűvölő képekkel. A Smoby gyerekjátékokat gyártó cég olyan márka, amely garancia a hosszú évekig tartó minőségre. A gyerek traktor minőségi és ellenálló képességi tanúsítvánnyal rendelkező játék. Minden gyerek imádja a valóságos kinézetű játékokat, melyekkel rengeteg szórakozásban lesz részük 3 éves kortól egész gyermekkorukban. Robusztusságának köszönhetően biztonságos játék, a kicsi ugyanis nem ül túl magasan a talajtól.

Jellemzői

  • pedálos gyerek traktor 
  • kistehenes dizájn
  • 3 – 8 éves korú gyerekeknek alkalmas
  • fehér és fekete színben foltokkal
  • szilárd konstrukció
  • ellenálló műanyagok
  • hossz 136 cm, szélesség 45 cm, magasság 56 cm
  • láncmeghajtás
  • teherbírás 30 kg
  • minőségi francia termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek136*56*45 cm
Ülőfelület magassága37 cm
Teljes hosszúság136 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg6,30 kg
Maximum terhelés30 kg
Színfekete-fehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.