Építőjáték PlayBIG Bloxx Backerei BIG Hello Kitty pékségben barátnőjével 82 darabos és 2 figura 1,5-5 évesnek

Termék leírása

Építőjáték PlayBIG Bloxx Backerei egy igazán kiváló ajándék ügyeskezű gyerkőcök, de főleg a kislányok részére már 18 hónapos kortól. Praktikus építőjáték élénk rózsaszín színben tündököl, a játékon keresztül a népszerű cicus, Hello Kitty életébe csöppennek bele a gyerekek, így a kis meserajongók első pillantásra beleszeretnek a játékba. Az építőjáték 82 darab kockából áll, melyek közt megtalálható maga Hello Kitty cica együtt barátnőjével illetve cicomás pékség kiegészítőkkel, így az építőjátékkal a hosszantartó szórakozás borítékolható is. Az egyes kockadarabok megfelelően illeszkednek egymásba, így az építőjáték akár több módon is összeilleszthető, mindig újdonságot visz a kicsik játszadozásába. A PlayBIG Bloxx építőjáték előnye, hogy kompatibilis a LEGO építőjátékokkal is. Gyerkőcökre így még izgalmasabb játék vár, hisz a LEGO és BIG építőkockák kombinálásával az élmény többszörösére nő, nagyobb épületeket, házakt és további érdekes épületeket tudnak létrehozni. 

A LEGO és BIG gyerek építőkockák nemcsak szórakoztató és vidám játékok, de óriási jelentőségük van a gyermek fejlődésében. Ha a kicsi tervez, javasol, kitalál, épít és ledönt mindenféle házakat, várakat vagy akár bunkereket, fejlődik fantáziája, képzelőereje, kreatív gondolkodása. Amikor gondolkodik hogyan is illenek egymásba az egyes kockák, fejleszti logikus gondolkodását. Továbbá ilyen összerakós játék segítségével fejlődnek mozgás készségei és finom motorikája, a gyerekek megismerkednek színekkel, alakokkal, új dolgokat tanulnak. Vásárolja meg ezt a csodás, színes mesebeli építőjátékot csöppségeinek, hogy alkothassanak, feltaláljanak új dolgokat, szórakozzanak és fejlesszék kreativitásukat maximumra.

A BIG egy neves német gyártó cég, aki világelsők közé tartozik kiváló minőségű műanyag gyerekjátékok gyártásában. Szimbóluma a bivaly, melyre jellemzők az: erő, robusztusság és ellenálló képesség, ugyanezek a tulajdonságok jellemeznek minden BIG gyerekjátékot. Ez a márka elnyerte a szülők bizalmát, dicsérik főleg bizonyított biztonságossága miatt, és mert a játékok előállítása legfejlettebb gyártási technológiával, egészségre ártalmatlan és újrahasznosított anyagokból történik. A gyermekjátékra 3 év garancia vonatkozik és műanyaga különleges UV szűrőt tartalmaz, aminek köszönhetően a játék ugyanolyan szép és ragyogó marad, mint az első napon.  A német gyártó garancia a minőségre, egyediségre és biztonságosságra, hogy sose kelljen aggódnia, ha gyerkőcei játszanak.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyNémetország
Méretek35*27*23 cm
A csomagolás méretei10*39*29 cm
UV szűrőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,9 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.