Pékség pékáruval Baguette&Croissant Bakery Smoby elektronikus pénztárgéppel órával és 26 kiegészítővel

Termék leírása

Játék pékség Baguette&Croissant a francia Smoby vállalat műhelyéből egy időtlen gyerekjáték lágy bézs-sárga színvilágban minden kisfiú és kislány részére már 3 éves kortól. A pékség valósághű mása valódi pékségnek, mely rengeteg lehetőséget kínál a mókára. Beépített elektronikus pénztárgép aprópénzzel tele nyitható kasszával elszórakoztatja a kis pékeket, de a vásárlók akár bankkártyával is fizethetnek, hisz modernkort élünk. A vásárolt áru értékét a kis árus a kijelzővel rendelkező számológépen ӧsszegzi. A végső ӧsszeget pedig a vásárló leelenőrizheti a fizető terminál által nyújtott nyugtán.  Pékárut árusító bolt természetesen ügyes mikrofonnal is fel van szerelve.

Pékség praktikus órával is fel lett szerelve, mely a pult felett kapott helyet, amely mellett olvasható, hogy Nyitva vagy Zárva /angol és francia nyelven/ van éppen a közkedvelt boltocska. Játékbolt összesen 26 darab kiegészítővel szórakoztatja majd a kicsiket, melyek közt megtalálhatóak különféle bagettek, sütemények, muffinok és croissantok. Az árcímkével és vonalkóddal ellátott polcokra tudja a kis elárusító a termékeit elhelyezni. Pékségen bájos képek, feliratok és nyitvatartási idő látható. Elektronikus pékség 1x LR54 elemre működik, mely a csomag részét képezi.

Elárusítósat játszani nem csupán szórakoztató tevékenység a csöppségek számára, de nagyban befolyásolja a gyerekek optimális fejlődését is. Az apró tartozékokkal való játék tӧkéletesíti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A játék ideális minden gyerkőc számára, aki szívesen ölti fel a felnőtt szerepét. A ragyogó színeknek kӧszӧnhetően a szett tӧkéletes kiegészítőjévé válhat minden gyerekszobának. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. A játéktárgyak használatával kӧzelebb kerülnek a felnőttek világához. 

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek.Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Minden csӧppség figyelmét elnyerik, ezért ideális ajándéknak minősülnek a legkisebbek számára is. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájn és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislányfiú és lány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*39*90 cm
Termék magassága90 cm
A csomagolás méretei50*18*66 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,7 kg
NoteBattery: 1 x LR54/AG10 1.5V included
Színbézs
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.